Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Droserin krém 50 ml

Akce

Droserin 50 ml Zobrazit větší
Bioinformační širokospektrální  regenerační krém Droserin  s vyváženým bylinným komplexem a vysokým obsahem termální vody vřídla Podhájská ovlivňuje a harmonizuje především energetickou dráhu plic, tlustého a tenkého střeva, srdce, jater, žaludku a tím i stavy, které se pojí s nedostatečnou funkcí těchto drah.

324 Kč s DPH

-97 Kč

421 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Podle čínské medicíny mají plíce úzký vztah k pokožce těla. Když je dostatek energie plic, pak je pokožka pevná a vláčná. Dbejme proto na správné dýchání a na regeneraci plic, zlepšujeme tím i kvalitu naší kůže. Spojení mezi plícemi a povrchem těla souvisí s jejich rozptylovací funkcí, tj. s tím, že je to právě energie plic, která dopravuje na povrch výživu, tekutiny, krev, atd. Díky tomu je pokožka patřičně vyživovaná, prokrvená, pružná a přiměřeně vlhká. Jako taková dokáže chránit tělo před vnějšími vlivy. Spolu s plícemi dýchá i celý povrch těla.

Jednou z hlavních složek přípravku Droserin je silně energeticky nabitá voda třetihorního moře vřídla Podhájská s unikátním složením minerálů. Má trvalejší a hlubší regenerační efekt než voda z Mrtvého moře. Droserin dále obsahuje velké množství draslíku, vápníku, sodíku, síry, hořčíku, fosforu, křemíku, bóru, stroncia, lithia, železa a stopová množství rubidia, zinku, cesia, manganu a dalších prvků a minerálů. Z fytoterapie je znám zejména dobrý vliv křemíku na plicní tkáň, zklidňující vliv lithia na nervový systém a vliv slané vody na různé zánětlivé stavy kůže. Regenerační proces urychluje vitamín "E" a jablečný ocet, který je doslova balzámem pro unavené tělo a ochablou kůži. Jablečný ocet je prakticky vynikající zcela přírodní komplex AHA kyselin a minerální látky termální vody slouží jako dokonalý přírodní peeling. Komplex přírodních látek a bioinformací v krému má kladný vliv na některé ekzémy v tříslech, kterým předcházelo silné propocení. Panenské rostlinné oleje v Droserinu vhodně doplňují jeho přírodní základ a vyživují pokožku. Příjemná uklidňující vůně parfému po růžích zharmonizuje vaši mysl a napomůže odstranit vnitřní napětí.

Kdy Droserin pomáhá: 
  • při chřipkách, angínách, nachlazení, sinusitidách, zastuzení čelních dutin, kašli
  • bolestech v oblasti srdce, infektech míchy
  • některých mikrobiálních a plísňových onemocnění kůže, jater, žaludku, tenkého a tlustého střeva, bércových vředech
  • pro aktivaci čtvrté čakry a brzlíku při snížené imunitě
  • při potížích s plícemi, průduškami, dýcháním a zánětech středního ucha.

Složení: Extractum herbarum, Cetearyl alcohol, Hemp seed oil, Sesamum indicum oil, Arachis hypogaea oil, Ricinus communis oil, Linum usitassimum oil, Stearic acid, Sorbitol, Petrolatum, Myreth-23, Tocopheryl acetate, Papaver orientale oil, Dimethicone, Propylene glycol, Glyceryl stearate, Parfum, Isoparaffin, Polyacrylamide, Benzyl alcohol, Retinol, Potassium humate, Laureth-4, Dehydroacetic acid, Commiphora myrrha extract, Boswelia carterii extract, Dracaena draco extract, BHT, Geraniol, D-limonene, Linalool, Citronellol, Quaternium-15; Extrakty z bylin: plicník lékařský (Pulmonaria officinalis), růža stolistá (Rosa centifolia), chinovník lékařský (Cinchona officinalis), jerlín japonský (Sophora japonica), divizna velkokvětá (Verbascum densiflorum), zázvor obecný (Zingiber officinale), lišejník islandký (Cetraria islandica), podběl lékařský (Tussilago farfara), konopice bledožlutá (Galeopsis segetum), lékořice lysá (Glycyrrhiza glabra), yzop lékařský (Hyssopus officinalis), tymián obecný (Thymus vulgaris), arálie mandžuská (Aralia madshurica), kurkuma dlouhá (Curcuma longa), přeslička rolní (Equisetum arvense), dobromysl obecná (oregáno, Origanum vulgare), jitrocel kopinatý (Plantago lanceolata), lichořeřišnice větší (Tropaeolum majus), proskurník lékařský (Althae officinalis)
Jak používat: Krém aplikujeme lokálně ve velmi tenké vrstvě 1-3x denně. Je lehce roztíratelný a smývatelný vodou. Další aplikace jsou možné nad místa uložení orgánů, nebo na oblast jejich reflexních zón a energetických drah. Při nachlazení aplikujeme na oblast hrdla, šíje, nosu, hrudníku, tváří a ohbí loktů, též při srdečních obtížích aplikujeme krém do ohbí loktů. Při zánětech středouší aplikujeme krém zevně kolem ucha spolu s přípravkem Audiron. Doporučujeme kombinaci s přípravkem Vironal.
Balení: 50 ml
Upozornění: Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25°C a chraňte před mrazem. V případě přechodného zhoršení problémů se jedná o zpětný regenerační proces – tzv. reverzní reakci. Tento jev je pozitivní a ovlivnitelný snížením četnosti aplikací a zvýšením příjmu tekutin. V podobných případech doporučujeme konzultaci s vaším poradcem nebo terapeutem.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Droserin krém 50 ml

Energy Droserin krém 50 ml

Bioinformační širokospektrální regenerační krém Droserin s vyváženým bylinným komplexem a vysokým obsahem termální vody vřídla Podhájská ovlivňuje a harmonizuje především energetickou dráhu plic, tlustého a tenkého střeva, srdce, jater, žaludku a tím i stavy, které se pojí s nedostatečnou funkcí těchto drah.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost