Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Siddhalepa Ajurvédský balzám 25 g

Akce

Siddhalepa balzám na klouby 25g Zobrazit větší
Ájurvédský bylinný balzám obsahuje éterické oleje z eukalyptu či citronely. Ty mají pozitivní účinky nejen na tělo, ale také na psychiku a mysl.

188 Kč s DPH

-10 Kč

198 Kč s DPH

Siddhalepa

Dostupnost: Skladem

Ájurvédský bylinný balzám Siddhalepa je vynikající pomocník pro namožené svaly a klouby. Obsažené byliny jsou pečlivě vybrány podle tradičních indických receptur a najdete mezi nimi například eukalyptus, skořici nebo citronelu, které mají pozitivní účinky nejen na fyzické tělo, ale také na psychiku a mysl.
Eukalyptový olej je vhodný nejen pro ošetření svalů a kloubů, ale také působí příznivě na dýchací cesty a v kombinaci s mentolem uvolňuje ucpané nosní dutiny. Je vhodný k ošetření pokožky po štípnutí hmyzem a účinně také dokáže hmyz odpuzovat. Olej z citronové trávy aromaterapeuticky působí na přetíženou mysl a pomáhá přirozeně zlepšovat náladu. Skořicový olej navozuje pocit pohody a harmonie. Celkově osvěžuje a je vhodný při únavě.
Složení: PetrolatumEucalyptus GlobulusLeaf OilCymbopogon Nardus OilCinnamomum Zeylenicum Leaf OilL-MentholPinus Species Twig Leaf OilCamphor
Použití: Aplikujte balzám na postižená místa a vmasírujte.
Obsah: 25 g

Srílanská společnost Siddhalepa se zabývá ajurvédskými přírodními produkty již od roku 1934. Do produktů Siddhalepa se používají pouze vybrané bylinné výtažky. Veškeré bylinné ingredience jsou podrobeny kvalitativní kontrole již při doručení a jeho dodavatelé byli instruováni a vyškoleni v souladu s normou ISO 9001 pro kritéria výběru surovin.

Ajurvéda je sanskrtské slovo a znamená "věda (umění) života". Je to nejstarší ozdravný program na světě, který vznikl před 5000 lety. Ajurvéda respektuje lidskou originalitu a vidí v každém jednotlivci výjimečnou bytost. Podle principů ajurvédy je zdraví každého člověka tvořeno vzájemnou harmonickou souhrou těla, mysli a okolního prostředí. Jestliže je jakákoliv z těchto oblastí v nerovnováze, člověk se necítí zdravý. Cílem ajurvédy je prevence onemocnění, léčení chorob a jejich příznaků, posilování imunitního systému, zlepšování celkového pocitu zdraví a vitality a oddalování procesu stárnutí.

Při výrobě ajurvédských produktů se nepoužívají žádné umělé chemické přísady ani živočišný tuk. Přípravky Siddhalepa se vyrábí ve vyhovujících hygienických podmínkách z kvalitativně certifikovaných surovin získaných z důvěryhodných zdrojů, proto jsou tou nejvhodnější cestou jak zapojit své tělo i mysl do ducha Ajurvédy.

Dodavatel: Day Spa Shop s.r.o., Cejl 107, 602 00 Brno

Napsat recenzi

Siddhalepa Ajurvédský balzám 25 g

Siddhalepa Ajurvédský balzám 25 g

Ájurvédský bylinný balzám obsahuje éterické oleje z eukalyptu či citronely. Ty mají pozitivní účinky nejen na tělo, ale také na psychiku a mysl.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená
  • 22. 04. 2024
    • Vyborna komunikace Rychlost Skvela cena Kvalitne zabaleno Vyrobky... Více