Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Gynevet 30 ml

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Akce

Gynevet 30 ml Zobrazit větší
Veterinární přípravek. Přírodní bylinný koncentrát pro stimulaci činnosti orgánů elementu země schématu Pentagram Energyvet. Působí přes jemné podráždění nervového systému, sleziny, slinivky, žaludku a systému obnovy buněk prakticky všech orgánů. 

384 Kč s DPH

-115 Kč

499 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Tím stimuluje tyto orgány nebo tkáně k vyšší činnosti. Celkově zvyšuje odolnost zvířete vůči stresovým vlivům. Zvyšuje sekreční aktivitu sliznic a nervových zakončení. Aktivuje metabolismus tuků. Bioinformace, typu specifického homeopatika pro tento produkt, doplňuje a potencuje účinek zastoupených bylin.
Stimuluje činnost orgánů a tkání následujícího elementu kovu, tj. plic, tlustého střeva, vaziva a kůže. 
Tlumí nadbytečnou energii a hyperaktivitu předcházejícího elementu ohně, tj. srdce, tepen, žil, hormonálních žláz a tenkého střeva.
Složení:
  • Bylinný extrakt 82,6 % (Lamium album, Calendula officinalis, Fucus vesiculosus, Geranium robertianum, Glycyrrhiza glabra, Imperatoria ostruthium, Potentilla anserina, Trifolium pratense, Galega officinalis, Galium verum, Robinia pseudoacacia, Alchemilla vulgaris, Foeniculum vulgare)
  • směs silic 0,12 %
  • bioinformace pro Gynevet
Přídatné látky: sorbitol – zahušťovadlo, mikrokrystalická celulóza – zahušťovadlo, voda, xanthan – zahušťovadlo, grapefruitový extrakt – konzervant, sorbát draselný – konzervant
Dávkování: Podávejte nejdéle tři týdny takto: 
  • Drobným zvířatům do 10 kg: 2 kapky 2x denně;
  • Zvířatům nad 10 kg do 100 kg: 1 kapku 2x denně na každých započatých 10 kg hmotnosti;
  • Zvířatům nad 100 kg: 5 kapek (0,3 ml) na každých 100 kg hmotnosti 2x denně.
Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza.Před použitím je nutné dobře protřepat! Pro přesné zacílení regenerace doporučujeme vyhledat odbornou radu poradce Energy anebo internetovou poradnu veterinárního lékaře Energy Group, a. s. Doporučujeme spotřebovat do tří měsíců po otevření.
Balení: 30 ml
Upozornění: Veterinární přípravek. Není náhrada pestré stravy. Nepodávejte při žaludečních vředech, zánětu nervové tkáně, slinivky nebo sleziny. Nepřekračujte doporučené denní dávkování! Během užívání přípravku zajistěte dostatečný přísun vody. Není vhodný pro gravidní samice. Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobek je nutno skladovat v suchu a temnu, uchovávat při teplotě 10–25 °C a chránit před mrazem. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu krabičky a na etiketě. 
 

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Gynevet 30 ml

Energy Gynevet 30 ml

Veterinární přípravek. Přírodní bylinný koncentrát pro stimulaci činnosti orgánů elementu země schématu Pentagram Energyvet. Působí přes jemné podráždění nervového systému, sleziny, slinivky, žaludku a systému obnovy buněk prakticky všech orgánů. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání