Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Kingvet 30 ml

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Akce

Kingvet 30 ml Zobrazit větší
Veterinární přípravek. Přírodní bylinný koncentrát pro stimulaci kosterní i útrobní svaloviny, pohybu řasinek a améboidního pohybu makrofágů a žírných buněk, které vytvářejí buněčnou imunitu. 

336 Kč s DPH

-101 Kč

437 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Tento produkt je na hranici mezi elementy kovu a vody schématu Pentagram Energyvet. Působí aktivací cytoskeletu a tvorby proteinů podílejících se na pohybových aktivitách těla. Má přirozené anabolické účinky. Bioinformace typu specifického homeopatika pro tento produkt doplňuje a potencuje účinek zastoupených bylin.
Stimuluje činnost některých orgánů a tkání elementu vody, tj. lymfatického systému, imunitního systému (buněčnou imunitu), močových cest a pohlavních orgánů. Stimuluje rozvoj a výkonnost svaloviny kosterní i vnitřních orgánů (střeva, žaludku, vejcovodů, dělohy, močového měchýře a všech svěračů).
Tlumí nadbytečnou energii, hyperaktivitu některých tkání elementu kovu a vody, tj. průdušek, močového měchýře (při inkontinenci).
Složení:
  • Bylinný extrakt 82,6 % (Smilax medica, Medicago sativa, Menyanthes trifoliata, Galeopsis segetum, Cnicus benedictus, Liriosma ovata, Schizandra chinensis, Zanthoxylum piperitum, Eryngium campestre, Codonopsis pilosula, Crataegus monogyna, Hibiscus sabdariffa, Hippophaë rhamnoides, Panax ginseng, Silybum marianum)
  • směs silic 0,12 %
  • bioinformace pro Kingvet
Přídatné látky: sorbitol – zahušťovadlo, mikrokrystalická celulóza – zahušťovadlo, voda, xanthan – zahušťovadlo, grapefruitový extrakt – konzervant, sorbát draselný – konzervant
Dávkování: Podávejte nejdéle tři týdny takto: Drobným zvířatům do 10 kg: 2 kapky 2x denně;Zvířatům nad 10 kg do 100 kg: 1 kapku 2x denně na každých započatých 10 kg hmotnosti; Zvířatům nad 100 kg: 5 kapek (0,3 ml) na každých 100 kg hmotnosti 2x denně.Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza.Při zápalu plic je možné používat až 4x denně po dobu maximálně 10 dnů.
Doporučení: Před použitím je nutné dobře protřepat! U starších zvířat anebo zvířat v těžkém zdravotním stavu podávejte pouze 2 dny a na 2 až 3 dny přerušte podávání. Zabráníte tím dočasnému zhoršení symptomů – reverzní reakci.
Pro přesné zacílení regenerace doporučujeme vyhledat odbornou radu našeho poradce anebo internetovou poradnu veterinárního lékaře Energy Group, a. s. Doporučujeme spotřebovat do tří měsíců po otevření. 
Balení: 30 ml
Upozornění: Veterinární přípravek. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování! Během užívání přípravku zajistěte dostatečný přísun vody. Není vhodný pro gravidní samice. Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobek je nutno skladovat v suchu a temnu, uchovávat při teplotě 10–25 °C a chránit před mrazem.
Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu krabičky a na etiketě. 
Nežádoucí účinky a interakce: Není vhodné podávat současně s Regavetem anebo bez minimálně týdenní přestávky mezi těmito preparáty.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Kingvet 30 ml

Energy Kingvet 30 ml

Veterinární přípravek. Přírodní bylinný koncentrát pro stimulaci kosterní i útrobní svaloviny, pohybu řasinek a améboidního pohybu makrofágů a žírných buněk, které vytvářejí buněčnou imunitu. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání