Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Etovet 30 ml

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Akce

Etovet 30 ml Zobrazit větší
Veterinární přípravek. Přírodní bylinný koncentrát pro stimulaci činnosti nervového systému a mobilizaci energie v organismu. Jeho působnost je na rozhraní elementu země a kovu schématu Pentagram Energyvet.

315 Kč s DPH

-95 Kč

410 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Má vliv na nervový systém, při stresu také na žaludek. Působí stimulačně pouze na centra nervového systému, která jsou oslabena. Nejčastěji to bývají kontrolní – tlumivá centra mozková, míšní a autonomního nervového systému. Proto zvyšuje schopnost koncentrace zvířete a způsobuje jeho zklidnění. Při únavě má naopak stimulační efekt posílením činnosti ochablých aktivačních center. Stimuluje také tvorbu a uvolňování energetických rezerv v organismu. Zvyšuje výdrž a vytrvalost zvířete. Bioinformace, typu specifického homeopatika pro tento produkt, doplňuje a potencuje účinek zastoupených bylin.
Složení:
  • Bylinný extrakt 82,6 % (Sedum roseum, Artemisia pontica, Ginkgo biloba, Origanum vulgare, Aralia mandshurica, Foeniculum vulgare, Scutellaria baicalensis, Acorus calamus, Leuzea carthamoides, Schisandra chinensis, Cinnamomum zeylanicum)
Přídatné látky: sorbitol – zahušťovadlo, mikrokrystalická celulóza – zahušťovadlo, voda, xanthan – zahušťovadlo, grapefruitový extrakt – konzervant, sorbát draselný – konzervant, směs silic 0,12 %, bioinformace pro Etovet
Dávkování: Podávejte nejdéle tři týdny takto: 
  • Drobným zvířatům do 10 kg: 2 kapky 2x denně;
  • Zvířatům nad 10 kg do 100 kg: 1 kapku 2x denně na každých započatých 10 kg hmotnosti;
  • Zvířatům nad 100 kg: 5 kapek (0,3 ml) na každých 100 kg hmotnosti 2x denně.
Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza.
Při respiračních virózách je možné používat až 6x denně po dobu maximálně 3 dnů.
Balení: 30 ml
Upozornění: Veterinární přípravek. Není náhrada pestré stravy. Před použitím je nutné dobře protřepat! Pro přesné zacílení regenerace doporučujeme vyhledat odbornou radu našeho poradce anebo internetovou poradnu veterinárního lékaře Energy Group, a. s. Doporučujeme spotřebovat do tří měsíců po otevření. Nepodávejte při pokročilém zánětu plic (při kašli) a těžkém zánětu tlustého střeva a kůže. Nepřekračujte doporučené denní dávkování! Během užívání přípravku zajistěte dostatečný přísun vody. Není vhodný pro gravidní samice. Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobek je nutno skladovat v suchu a temnu, uchovávat při teplotě 10–25 °C a chránit před mrazem. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu krabičky a na etiketě. 

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Etovet 30 ml

Energy Etovet 30 ml

Veterinární přípravek. Přírodní bylinný koncentrát pro stimulaci činnosti nervového systému a mobilizaci energie v organismu. Jeho působnost je na rozhraní elementu země a kovu schématu Pentagram Energyvet.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání