Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Epivet 200 ml

Akce

Epivet 200 ml Zobrazit větší
Epivet  je  přírodní šampon  pro běžnou  údržbu srsti všech druhů zvířat , která snášejí koupání.  

210 Kč s DPH

-63 Kč

273 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Přírodní substance jsou v šamponu Epivet voleny tak, aby šampon byl nedráždivý, naprostonetoxický, pH neutrální, s příjemnou vůní a se zklidňujícím účinkem i pro citlivou pokožku.
Přírodní šampon Epivet s termální vodou z vřídla Podhásjka má protizánětlivé a repelentní účinky, tj. odpuzuje zevní parazity až po dobu 14 dní. Repelentní účinek je vázán na jablečný ocet a především směs silic rozmarýnu, tymiánu a dalších, které se váží na zbytkový tuk pokožky a srsti.
Šampon Epivet je určen:
  • pro běžnou údržbu srsti, vytváří sametový lesk srsti a činí ji pevnější,
  • pro citlivou a podrážděnou pokožku,
  • při zánětech kůže,
  • při extrémní zátěži krev sajícím hmyzem (zejména invaze komárů),
  • jako repelentní prostředek proti invazi klíšťat, vší, všenek i zákožek.
Složení: Aqua, Decyl Glucoside, jablečný ocet (Acetic acid), Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Extractum Herbarum (Pulmonaria Officinalis Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Cinchona Calisaya Bark Extract, Sophora Japonica Fruit Extract, Verbascum Thapsus Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Cetraria Islandica Extract, Tussilago Farfara Flower Extract, Galeopsis Segetum Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Hyssopus Officinalis Herb Extract, Thymus Vulgaris Extract, Aralia Cordata Extract, Curcuma Longa Root Extract, Equisetum Arvense Extract, Origanum Vulgare Extract, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Tropaeolum Majus Seed Extract, Althaea Rosea Flower Extract), Parfum, Xylitol, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Hydroxyethyl Urea, Geraniol, D-limonene, Linalool, Citronellol, Rosmarini extract (cinéole, camphre, pinéne, limonéne), Quaternium-15.
Použití: Naneseme trochu šamponu na mokrou srst a dobře do ní vetřeme. Necháme působit asi dvě minuty a poté důkladně opláchneme vodou. Pokud šampon málo pění, je srst příliš mastná. V tom případě celý postup ještě jednou zopakujeme.
Balení: 200 ml
Upozornění: Bezprostředně po umytí je srst příliš pevná, teprve další den se dostává do výstavní kondice. Neničí zevní parazity, pouze zabraňuje jejich invazi po dobu až 14 dní. Při vniknutí do oka je nutné dobře vymýt, i když zprvu nedráždí. Šampon je nutné ze srsti dobře vymýt. Doporučujeme spotřebovat do tří měsíců po otevření. Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobek je nutno skladovat v suchu a temnu, uchovávat při teplotě 10–25 °C a chránit před mrazem. Minimální trvanlivost do data uvedeného na spodní straně krabičky a na etiketě. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu krabičky a na etiketě. 

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Epivet 200 ml

Energy Epivet 200 ml

Epivet je přírodní šampon pro běžnou údržbu srsti všech druhů zvířat, která snášejí koupání. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání