Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Annovet 30 ml

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Akce

Annovet 30 ml Zobrazit větší
Veterinární přípravek.

430 Kč s DPH

-129 Kč

559 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Koncentrát z extraktu listů jihoamerického stromu annona ostnitá (Annona muricata) obsahující acetogeniny. U starších zvířat se projevuje vitalizačními účinky.
Složení: Koncentrovaný extrakt z annony ostnité (Annona muricata) 100 %.
Doporučené dávkování: Pro všechny druhy zvířat podávejte v množství 1 až 2 kapky na každých 10 kg hmotnosti zvířete 2x až 3x denně U velkých zvířat 5 až 10 kapek na každých 100 kg hmotnosti 2x denně po dobu 3 týdnů.
Balení: 30 ml
Upozornění: Veterinární přípravek. Nepřekračujte doporučené denní dávkování! Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza. Během užívání přípravku zajistěte dostatečný příjem vody. Před použitím nutno protřepat. Při podávání trvajícímu déle než měsíc (včetně týdenní přestávky) je nutné aplikovat probiotika. Podávejte odděleně od ostatních regeneračních preparátů s minimální pauzou 10 minut. Pokud se při podávání objeví zvracení anebo nežádoucí sedativní (zklidňující) účinky, je nutné snížit dávkování. Snižuje krevní tlak. Nelze používat při hypotenzi. Není vhodný pro gravidní samice. Může způsobit potrat. Nelze používat současně s léky snižujícími krevní tlak.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Annovet 30 ml

Energy Annovet 30 ml

Veterinární přípravek.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání