Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Solgar Hořčík plus B6 100 tbl.

Akce

Solgar Hořčík plus B6 100 tbl. Zobrazit větší
Doplněk stravy. Hořčík a vitamín B6 jsou nezbytné pro funkci buněk, podporují svalovou aktivitu, zklidňují nervový systém.

277 Kč s DPH

-2 Kč

279 Kč s DPH

Solgar

Dostupnost: Na dotaz

Složení jedné tablety:
  • Hořčík (oxid) 133,3 mg - přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k elektrolytické rovnováze, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, přispívá k normální činnosti nervové soustavy, přispívá k normální činnosti svalů, přispívá k normální syntéze bílkovin, přispívá k normální psychické činnosti, přispívá k udržení normálního stavu kostí, přispívá k udržení normálního stavu zubů, podílí se na procesu dělení buněk
  • Vitamin B6 8,3 mg
Přídatné látky: Stearát hořečnatý E470b, celulóza, kyselina stearová, celulózová guma, fosforečnan vápenatý
Dávkování: Tři tablety denně mezi jídly nebo podle rady lékaře
Balení: 100 tablet (vhodné pro vegetariány)
Upozornění: Doplněk stravy. Ukládat mimo dosah dětí! Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Hořčík s vitamínem B6 by neměli bez dohledu lékaře užívat lidé s Parkinzonovou chorobou. Lidé se srdeční atrioventrikulární blokádou, při užívání léků na srdce, wafarinu či tetracyklimu nebo při onemocněním ledvin by neměly doplněk užívat bez dohledu lékaře.

Od skromných počátků v East Side na Manhattanu se společnost Solgar vypracovala v jednu z nejzavedenějších a nejuznávanějších firem, které se zabývají výzkumem a výrobou nutričních doplňků. Naše výrobky jsou prodávány v obchodech se zdravými potravinami po celém světě. Společnost Solgar má již od roku 1947 jasné poslání: poskytovat spotřebitelům výživové výrobky nejvyšší kvality, prodávané důkladně proškolenými prodejci, pro dosažení optimálního zdraví. Díky pozornosti, jakou v naší společnosti věnujeme i těm nejmenším detailům v každé fázi od výroby až po distribuci, jsme mohli nastavit, dodržovat a průběžně zvyšovat Gold Standard™ , tedy „zlatý standard“ kvality a zaměřit se na detaily v neustále se vyvíjejícím a vysoce konkurenčním oboru.

Dodavatel: Vitamins Cosmetics s.r.o., K Zájezdku 54, Bystřice, 25751

Napsat recenzi

Solgar Hořčík plus B6 100 tbl.

Solgar Hořčík plus B6 100 tbl.

Doplněk stravy. Hořčík a vitamín B6 jsou nezbytné pro funkci buněk, podporují svalovou aktivitu, zklidňují nervový systém.

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji