Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Solgar Zinek 100 tablet

Akce

Solgar Zinek 100 tablet Zobrazit větší
Doplněk stravy se zinkem.

397 Kč s DPH

-2 Kč

399 Kč s DPH

Solgar

Dostupnost: Skladem

Složení jedné tablety:
  • Zinek (jako pikolinát zinečnatý) 22 mg (tj. 220 % DDD)* - přispívá k normálnímu metabolismu kyselin a zásad, přispívá k normálnímu metabolismu sacharidů, přispívá k normálním rozpoznávacím funkcím, přispívá k normální syntéze DNA, přispívá k normální plodnosti a reprodukci, přispívá k normálnímu metabolismu makroživin, přispívá k normálnímu metabolismu mastných kyselin, přispívá k normálnímu metabolismu vitaminu A, přispívá k normální syntéze bílkovin, přispívá k udržení normálního stavu kostí, přispívá k udržení normálního stavu vlasů, přispívá k udržení normálního stavu nehtů, přispívá k udržení normálního stavu pokožky, přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi, přispívá k udržení normálního stavu zraku, přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, podílí se na procesu dělení buněk
Přídatné látky: mikrokrystalická celulóza, fosforečnan vápenatý, karboxymethylcelulóza, protispékavé látky: oxid křemičitý, stearát hořečnatý**, kyselina stearová.
**rostliného původu
Dávkování: 1 tableta 1x denně s jídlem nebo podle rady lékaře.
Balení: 100 tablet
Upozornění: Doplněk stravy. Ukládat mimo dosah dětí. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let.

Od skromných počátků v East Side na Manhattanu se společnost Solgar vypracovala v jednu z nejzavedenějších a nejuznávanějších firem, které se zabývají výzkumem a výrobou nutričních doplňků. Naše výrobky jsou prodávány v obchodech se zdravými potravinami po celém světě. Společnost Solgar má již od roku 1947 jasné poslání: poskytovat spotřebitelům výživové výrobky nejvyšší kvality, prodávané důkladně proškolenými prodejci, pro dosažení optimálního zdraví. Díky pozornosti, jakou v naší společnosti věnujeme i těm nejmenším detailům v každé fázi od výroby až po distribuci, jsme mohli nastavit, dodržovat a průběžně zvyšovat Gold Standard™ , tedy „zlatý standard“ kvality a zaměřit se na detaily v neustále se vyvíjejícím a vysoce konkurenčním oboru.

Dodavatel: Vitamins Cosmetics s.r.o., K Zájezdku 54, Bystřice, 25751

VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

Solgar Zinek 100 tablet

Solgar Zinek 100 tablet

Doplněk stravy se zinkem.

Produkty ve stejné kategorii

  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji
  • 10. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlé doručení.
  • 06. 04. 2024
    • Rychlé dodání