Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Vironal 30 ml + Energy Droserin 50 ml dárková sada

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Our tip

Akce

Vironal 30 ml + Droserin 50 ml - výhodný balíček! Zobrazit větší
Doplněk stravy. Bioinformační širokospektrální regenerační přípravek  Vironal   ovlivňuje především dráhu plic, tlustého a tenkého střeva, sleziny, boční větev dráhy jater, a tím i problémy, které se vztahují k jejich nedostatečné funkci. Droserin  je b ioinformační širokospektrální regenerační krém s vyváženým bylinným komplexem a vysokým obsahem termální vody vřídla Podhájská ovlivňuje.

700 Kč s DPH

-210 Kč

910 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Typickými syndromy, které se vztahují k dráze plic, jsou dýchací obtíže, kašel, dušnost, bolesti v krku, pocení a mnohé další.

Podle čínské medicíny mají plíce úzký vztah k pokožce těla. Když je dostatek energie plic, pak je pokožka pevná a vláčná. Dbejme proto na správné dýchání a na regeneraci plic, zlepšujeme tím i kvalitu naší kůže. Spojení mezi plícemi a povrchem těla souvisí s jejich rozptylovací funkcí, tj. s tím, že je to právě energie plic, která dopravuje na povrch výživu, tekutiny, krev, atd. Díky tomu je pokožka patřičně vyživovaná, prokrvená, pružná a přiměřeně vlhká. Jako taková dokáže chránit tělo před vnějšími vlivy. Spolu s plícemi dýchá i celý povrch těla.

Jednou z hlavních složek přípravku Droserin je silně energeticky nabitá voda třetihorního moře vřídla Podhájská s unikátním složením minerálů. Má trvalejší a hlubší regenerační efekt než voda z Mrtvého moře. Droserin dále obsahuje velké množství draslíku, vápníku, sodíku, síry, hořčíku, fosforu, křemíku, bóru, stroncia, lithia, železa a stopová množství rubidia, zinku, cesia, manganu a dalších prvků a minerálů. Z fytoterapie je znám zejména dobrý vliv křemíku na plicní tkáň, zklidňující vliv lithia na nervový systém a vliv slané vody na různé zánětlivé stavy kůže. Regenerační proces urychluje vitamín "E" a jablečný ocet, který je doslova balzámem pro unavené tělo a ochablou kůži. Jablečný ocet je prakticky vynikající zcela přírodní komplex AHA kyselin a minerální látky termální vody slouží jako dokonalý přírodní peeling. Komplex přírodních látek a bioinformací v krému má kladný vliv na některé ekzémy v tříslech, kterým předcházelo silné propocení. Panenské rostlinné oleje v Droserinu vhodně doplňují jeho přírodní základ a vyživují pokožku. Příjemná uklidňující vůně parfému po růžích zharmonizuje vaši mysl a napomůže odstranit vnitřní napětí.

Kdy Droserin pomáhá: 
  • při chřipkách, angínách, nachlazení, sinusitidách, zastuzení čelních dutin, kašli
  • bolestech v oblasti srdce, infektech míchy
  • některých mikrobiálních a plísňových onemocnění kůže, jater, žaludku, tenkého a tlustého střeva, bércových vředech
  • pro aktivaci čtvrté čakry a brzlíku při snížené imunitě
  • při potížích s plícemi, průduškami, dýcháním a zánětech středního ucha.
Droserin: extractum herbarum (pulmonaria officinalis, rosa centifolia, cinchona officinalis, sophora japonica, verbascum densiflorum, zingiber officinale, cetraria islandica, tussilago farfara, galeopsis segetum, glycyrrhiza glabra, hyssopus officinalis, thymus vulgaris, aralia madshurica, curcuma longa, equisetum arvense, origanum vulgare, plantago lanceolata, tropaeolum majus, althaea officinalis), cetearyl alcohol, hemp seed oil, sesamum indicum oil, arachis hypogaea oil, ricinus communis oil, linum usitassimum oil, stearic acid, sorbitol, petrolatum, myreth-23, tocopheryl acetate, papaver orientale oil, dimethicone, propylene glycol, glyceryl stearate, parfum, isoparaffin, polyacrylamide, benzyl alcohol, retinol, potassium humate, laureth-4, dehydroacetic acid, commiphora myrrha extract, boswelia carterii extract, dracaena draco extract, bht, dimethyl fumurate.
Složení: Vironal: 
  • Bylinný extrakt 82,6 %
  • Sadec prorostlý (Eupatorium perfoliatum) - Normální funkce dýchacího systému
  • Křen selský (Armoracia rusticana)
  • Benedikt lékařský (Cnicus benedictus) - Normální trávení, Normální funkce dýchacího systému
  • Mateřídouška úzkolistá (Thymus serpyllum) - Normální trávení, Normální funkce dýchacího systému
  • Mateřídouška obecná (Thymus vulgaris)
  • Krvavec toten (kominíček, Snaguisorba officinalis)
  • Bukvice lékařská (Betonica officinalis) - Antioxidant
  • Chininovník lékařský (Cinchona officinalis)
  • Potočnice lékařská (Nasturtium officinale)
  • Lípa srdčitá (Tilia cordata) - Normální funkce dýchacího systému, Vylučování vody z těla
  • Lichořeřišnice větší (Tropaeolum majus)
  • Divizna velkokvětá (Verbascum densiflorum) - Normální funkce dýchacího systému, Normální trávení, Normální činnost močového měchýře a ledvin, Přirozená obranyschopnost - imunitní systém, Normální činnost hltanu a dýchacích cest
  • Divizna sápovitá (Verbascum phlomoides)
  • Grapefruit (Citroník rajský Citrus paradisi) - Přirozená obranyschopnost
  • Lékořice lysá (Glycyrrhiza glabra) - Normální trávení
  • Oman pravý (Inula helenium) - Normální trávení - chuť k jídlu, Normální činnost hltanu a dýchacích cest, Vylučování vody z organizmu
  • Aframon (Aframomum melegueta)
Přídatné látky: voda, sorbitol, mikrokrystalická celulóza, xanthan, grapefruitový extrakt, sorbát draselný, směs silic 0,30 %
Dávkování: Vironal: Dospělí 2-7 kapek 1-3x denně. Děti od 12 let 7 kapek denně, děti od 3 let 2 kapky denně. Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza. Před upotřebením důkladně protřepejte (asi 21x). Dojde tím k dynamizaci informačních složek a účinnost přípravku se zvýší. Během regenerace doporučujeme zvýšit příjem tekutin. U chronických stavů podáváme minimální dávky, u akutních maximální. Při případném přechodném zhoršení u chronických stavů a při celkové regeneraci snížíme dávky na minimum, případně podáváme sirup po kapkách, někdy i v delších intervalech než 1 den. Po zlepšení opět zvýšíme dávkování. V užívání nepřestáváme, neboť se jedná o zpětný regenerační proces, při kterém se mohou objevit příznaky dřívějších onemocnění. Tento jev je pouze pozitivní regenerační reakce. Ve vážných případech doporučujeme předchozí konzultaci s lékařem. Droserin aplikujeme lokálně ve velmi tenké vrstvě 1-3x denně. Je lehce roztíratelný a smývatelný vodou. Další aplikace jsou možné nad místa uložení orgánů, nebo na oblast jejich reflexních zón a energetických drah. Při nachlazení aplikujeme na oblast hrdla, šíje, nosu, hrudníku, tváří a ohbí loktů, též při srdečních obtížích aplikujeme krém do ohbí loktů. Při zánětech středouší aplikujeme krém zevně kolem ucha spolu s přípravkem Audiron
Balení: 30 ml + 50 ml
Upozornění: Vironal: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti do 3 let. V těhotenství neužívejte žádné regenerační přípravky, pouze po dohodě s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada petsré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25 °C. Chraňte před mrazem.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Vironal 30 ml + Energy Droserin 50 ml dárková sada

Energy Vironal 30 ml + Energy Droserin 50 ml dárková sada

Doplněk stravy. Bioinformační širokospektrální regenerační přípravek Vironal ovlivňuje především dráhu plic, tlustého a tenkého střeva, sleziny, boční větev dráhy jater, a tím i problémy, které se vztahují k jejich nedostatečné funkci.
Droserin je bioinformační širokospektrální regenerační krém s vyváženým bylinným komplexem a vysokým obsahem termální vody vřídla Podhájská ovlivňuje.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání