Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Mycopan 90 kapslí

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Akce

Energy Mycopan 90 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Přírodní produkt Mycopan obsahuje vyvážený komplex vitálních hub a bylinných extraktů.

629 Kč s DPH

-189 Kč

818 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Svým působením přispívá k harmonizaci dráhy sleziny-slinivky a žaludku a pozitivně ovlivňuje obtíže, které se odrážejí ve hmotě příslušných orgánů a tkání, jež zároveň vyživuje a posiluje.

Účinné složky: Extrakt z rezavce šikmého, extrakt z penízovky sametonohé, extrakt ze žampionu brazilského, extrakt z fenyklu obecného, extrakt z pelyňku ročního, extrakt z láhevníku ostnitého.

Složení 1 kapsule: Extrakt z rezavce šikmého (Inonotus obliquus) 161 mg, rostlinná kapsle (HPMC), extrakt z penízovky sametonohé (Flammulina velutipes) 96 mg, extrakt ze žampionu brazilského (Agaricus blazei) 80 mg, extrakt z fenyklu obecného (Foeniculum vulgare) 64 mg, extrakt z pelyňku ročního (Artemisia annua) 48 mg, extrakt z láhevníku ostnitého (Annona muricata) 40 mg, stabilizátor – hořečnaté soli mastných kyselin.

Dávkování: 1 kapsle 3x denně. Po 3 týdnech užívání následuje 1 týden pauza. Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin. Nepřekračujte doporučené denní dávkování!

Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10–25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí.

Balení: 90 kapslí 

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Mycopan 90 kapslí

Energy Mycopan 90 kapslí

Doplněk stravy. Přírodní produkt Mycopan obsahuje vyvážený komplex vitálních hub a bylinných extraktů.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost