Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Finclub fin VI-vA HA collagen 500 ml

Akce

Fin VI-vA HA collagen 500 ml Zobrazit větší
Doplněk stravy. Fin Vi-va HA collagen obsahuje rybí hydrolyzovaný kolagen Peptan™, kyselinu hyaluronovou a vitamín C. Přípravek Fin Vi-va HA collagen se doporučuje ženám i mužům ve zralém věku.

1 090 Kč s DPH

-30 Kč

1 120 Kč s DPH

Finclub

Dostupnost: Skladem

Doplněk stravy fin Vi-vaHA collagen je vhodné užívat po dobu 4 až 8 týdnů. S věkem pokožka ztrácí schopnost regenerace a přirozené produkce kolagenu, což vede ke ztrátě její pevnosti a k tvorbě vrásek.
Kolagen a kyselina hyaluronová jsou důležité pro pokožku, pojivové tkáně a pohybový aparát. S přibývajícím věkem se jejich tvorba postupně snižuje, proto je vhodné je doplňovat. Přispívají k udržení pružné a svěží pleti, podporují hydrataci pokožky, pozitivně ovlivňují její hebkost a elasticitu.
Kolagen je základní stavební hmotou pojivových tkání, tedy i chrupavky. Rybí kolagen Peptan™ nezatěžuje trávicí systém a je velmi dobře vstřebatelný. Kyselina hyaluronová je tělu vlastní látka, která se nachází ve všech živých organismech. Je součástí pojivových a nervových vláken, ve velkém množství se nachází v očním sklivci, v kloubním mazu a v kůži. Vyplňuje mezibuněčný prostor kožních buněk, udržuje jejich pevnost a pružnost. Vitamín Cpřispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek, zubů, kůže a cév. Má kladný vliv na obranyschopnost organismu, na činnost nervové soustavy, podílí se na ochraně buněk před oxidativním stresem, je užitečný v boji s únavou.
Složení v 50 ml:
  • Kolagen 10000 mg
  • Kyselina hyaluronová 100 mg
  • Vitamín C (kyselina L-askorbová, askorbát sodný) 75 mg - Přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm, Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek, Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní, Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci zubů, Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, Přispívá k normální činnosti nervové soustavy, Přispívá k normální psychické činnosti, Přispívá k normální funkci imunitního systému, Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, Přispívá k regeneraci redukované formy vitaminu E, Zvyšuje vstřebávání železa
Přídatné látky: čištěná voda, sacharóza, kukuřičný sirup, kyselina mléčná, broskvové pyré, sorban draselný, benzoát sodný (konzervační látky), kyselina citrónová (okyselovadlo), broskvové aroma
Dávkování: Užívejte 50 ml denně ráno s jídlem.
Balení: 500 ml - dávka na 10 dní
Upozornění: Doplněk stravy s cukrem. Nepřekračujte denní dávkování. Přípravek není určen pro děti do 3 let a k používání jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.

FINCLUB je česká společnost, která úspěšně působí na trhu již více jak 15 let a v současné době má k dispozici 19 distribučních center rozmístěných v jednotlivých regionech České republiky. Pro český trh Finclub vybírá produkty, které jsou zaměřeny na konkrétní, specifické problémy zdejších obyvatel, a tento výběr je vždy konzultován s předními odborníky z oblasti medicíny. Základními pilíři společnosti jsou hodnoty jako serióznost, důraz na osobní rozvoj a kvalita služeb a produktů. Finclub se prostřednictvím svých produktů a služeb snaží pomoci všem na cestě ke zdraví, k úspěchu a seberealizaci.

Dodavatel: FINCLUB PLUS, a.s., 739 94, Vendryně 144

Napsat recenzi

Finclub fin VI-vA HA collagen 500 ml

Finclub fin VI-vA HA collagen 500 ml

Doplněk stravy. Fin Vi-va HA collagen obsahuje rybí hydrolyzovaný kolagen Peptan™, kyselinu hyaluronovou a vitamín C. Přípravek Fin Vi-va HA collagen se doporučuje ženám i mužům ve zralém věku.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost