Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Green Ways Ječmen v tabletách 210 g

Our tip

Green Ways Ječmen v tabletách 210 g Zobrazit větší
Ječmen Green Ways v praktických tabletách obsahuje  tytéž důležité živiny  jako jeho léty prověřená a oblíbená prášková forma.  Základ obou produktů tvoří šťáva z listů mladého ječmene.  Tuto šťávu posléze zpracováváme do prášku nebo tablet. Tabletová forma  neobsahuje žádná pojiva, plniva ani aditiva .

1 200 Kč s DPH

Green Ways

Dostupnost: Skladem

Ječmen Green Ways v tabletách je tvořen jen jedinou složkou, a to sušenou šťávou z listů mladého ječmene. Rozdíl mezi ječmenem v prášku a v tabletách je tak pouze ve výsledné formě. Při zpracování tabletového ječmene se podařilo zachovat nízkou teplotu zpracování, a tudíž je ječmen stále živý a plný důležitých biologicky aktivních látek. Praktická tabletová forma je obzvlášť vhodná pro kontrolované vystoupání na doporučenou denní dávku u citlivějších uživatelů. Oceníte ji také ve chvíli, kdy z jakéhokoliv důvodu není čas pro přípravu klasického nápoje, anebo pokud nechcete nebo nemůžete nápoj z ječmene vypít. Ječmen v tabletách je produktem ekologického hospodaření a přichází v plné BIO certifikaci. 

Koupí tohoto produktu získáváte zákaznický servis. Naše poradkyně Jana Douchová je tu pro Vás - 777 232 269.

Složení: 100 % šťáva z bio listů mladého ječmene v tabletách

Dávkování: Doporučené denní množství Ječmene Green Ways v tabletách je pro průměrného dospělého zdravého člověka 15–30 tablet (5–10 g). Při zátěži je možné množství ječmene zvýšit. Dětem od tří let podávejte poloviční dávku (7 tablet) 1-2x denně. Předávkování tabletami v podstatě nehrozí (podobně jako například u zeleniny). Tablety můžete jíst nalačno i během jídla, můžete je cucatpolykat celé, případně rozkousat a polknout. Vždy ale tabletky důkladně zapijte a pitný režim zvyšte i během dne. Produkt uchovávejte při pokojové teplotě a chraňte před přímým světlem (respektive mimo přímé světlo). 

Balení: 600 tbl./210 g

Upozornění: Doplněk stravy. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte uvedené dávkování. Není určeno dětem do 3 let.

Společnost Green Ways byla založena v roce 2001 a brzy se stala největším evropským prodejcem zelených potravin. Dnes vlastní informační a vzdělávací zázemí světového formátu, pořádá odborné konference, investuje do zdravotních studií a komunikuje s odborníky z celého světa.

Dodavatel: Green Ways, Ovocný trh 572/11, Praha 1, 110 00

Napsat recenzi

Green Ways Ječmen v tabletách 210 g

Green Ways Ječmen v tabletách 210 g

Ječmen Green Ways v praktických tabletách obsahuje tytéž důležité živiny jako jeho léty prověřená a oblíbená prášková forma. Základ obou produktů tvoří šťáva z listů mladého ječmene. Tuto šťávu posléze zpracováváme do prášku nebo tablet. Tabletová forma neobsahuje žádná pojiva, plniva ani aditiva.

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji