Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Uncaria Vilcacora Forte extrakt 150 kapslí

Nové

Akce

Uncaria Vilcacora Forte extrakt 150 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Představujeme Vám trochu pozměněný produkt Vilcacora forte, extrakt v kapslích.  Balení obsahuje o šedesát kapslí více, tedy 150 ks,  á 150 mg extraktu, a je upraveno doporučené dávkování na 3-5 kapslí denně. Obsahují silnější extrakt, kterého se však v laboratoři nepodařilo bez přídavných látek a při zachování stejné velikosti kapsle naplnit více než 150mg.

485 Kč s DPH

-4 Kč

489 Kč s DPH

Uncaria

Dostupnost: Skladem

Vilcacora - Uncaria tomentosa - extrakt z originální vnitřní části kůry amazonské popínavé rostliny Vilcacory, považované Inky za svatou. Vilcacora orginal extrakt byl vyroben především pro ty, kterým životní podmínky neumožňují systematickou přípravu vývarů z kůry. Vilcacora Orginal extrakt obsahuje stejné složky, jaké se nachází pouze ve vnitřní části kůry Vilcacory.  

Optimalizuje činnost organismu a stimuluje imunitu.

Složení: Balení obsahuje 150 vegetariánských kapslí po  150 mg čistého extraktu vnitřní originální kůry Vilcacory - Uncaria tomentosa. 

Dávkování: 1-5 kapsle denně, zapít vodou.

Balení: 150 kapslí

Upozornění: Doplněk stravy. Přestože při klinických studiích nebyly dosud prokázány žádné nežádoucí vedlejší účinky Vilcacory, nedoporučuje se podávat dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám, osobám po transplantaci nebo před plánovanou transplantací orgánů. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy.

UNCARIA ČR s.r.o. vznikla v roce 2001, po studijní cestě do Peru. Jsme průkopníci a specialisté v oboru originálních peruánských bylin garantované jakosti, které jsme jako první uvedli na český trh. Filozofií naší firmy je nadstandardní kvalita produktu a služeb. Dovážíme několikrát ročně kvalitní, speciálně vytříděnou surovinu, vždy z čerstvého sběru a s ověřenými účinky. Z naší suroviny vyrábíme také bylinné extrakty vysoké jakosti v kapslích. Spolupracujeme s lékaři v Peru i ČR a stáli jsme u zrodu prvního Institutu tradiční peruánské medicíny (ITPM) v Evropě, který se zabývá podpůrnou léčbou rakoviny a jiných závažných chorob.

Dodavatel: UNCARIA ČR, s.r.o., Smetanova 4619/3, 466 01, Jablonec nad Nisou

Napsat recenzi

Uncaria Vilcacora Forte extrakt 150 kapslí

Uncaria Vilcacora Forte extrakt 150 kapslí

Doplněk stravy. Představujeme Vám trochu pozměněný produkt Vilcacora forte, extrakt v kapslích. Balení obsahuje o šedesát kapslí více, tedy 150 ks,  á 150 mg extraktu, a je upraveno doporučené dávkování na 3-5 kapslí denně. Obsahují silnější extrakt, kterého se však v laboratoři nepodařilo bez přídavných látek a při zachování stejné velikosti kapsle naplnit více než 150mg.

Produkty ve stejné kategorii

  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost
  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená