Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

WellMax Pánský sprchový gel 3v1, 250 ml

WellMax Pánský sprchový gel 3v1, 250 ml Zobrazit větší
Sprchový gel 3v1 je speciálně vyvinut pro péči o mužskou pokožku celého těla. Tento multifunkční sprchový gel čistí a osvěžuje tělo, obličej a vlasy.

249 Kč s DPH

WellMax

Dostupnost: Skladem

Sprchový gel 3v1 je speciálně vyvinut pro péči o mužskou pokožku celého těla. Tento multifunkční sprchový gel čistí a osvěžuje tělo, obličej a vlasy. Veganské složení s organickým extraktem z citronové verbeny je ideální pro každodenní hygienu. Wellmax pánský sprchový gel 3v1 je vyrobený pouze z přírodních a BIO ingrediencí. Díky obsahu řady účinných látek (extrakt z levandule, kopřivy, měsíčku ..) dodá vaší pokožce tu nejlepší péči! Dokonalá citrusovo-kořenitá vůně má osvěžující účinek nejen pro tělo, ale také povzbuzuje všechny smysly.

Složení: Voda, Jablečná šťáva*, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Lippia Citriodora Leaf Water*, Betain, Glyceryl Oleate, Kyselina citronová, Chlorid draselný, Levandulový olej*, Glycerin, Benzoát sodný, Parfém**, Potassium Sorbate, Glycerin***, Extrakt z květu Třezalky tečkované, Extrakt z kořene Kopřivy dvoudomé*, Extrakt z květu Měsíčku lékařského*, Extrakt z Lopuchu většího*, Extrakt z květu Lípy malolisté*, Extrakt z Růže šípkové*, Extrakt z Bezu černého*, Tokoferol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Linalool**, Limonene**.

Certifikovaná BIO složka, **přírodní aroma, ***vyrobeno z přírodních ingrediencí

Velikost balení: 250 ml

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí! Dbejte na to ať se výrobek nedostane do očí.

Certifikovaná veganská přírodní kosmetika vyráběna v dokonalé harmonii s tradičním bylinkářstvím a nejnovějšími vědeckými poznatky v oblasti dermatologie. Prvotřídní kvalita, vyvinutá a vyrobená v srdci tyrolských Alp z darů panenské přírody. Rakouské Alpy jsou jedním z nejčistších a nejkrásnějších míst na světě. Z této krásy a čistoty vzešla přírodní kosmetika WellMax. Zažijte péči a revitalizaci svého těla pouze s přírodními, udržitelnými aktivními složkami v dermatologicky vyváženém složení. Rozdíl pocítíte okamžitě.

Dodavatel: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

Napsat recenzi

WellMax Pánský sprchový gel 3v1, 250 ml

WellMax Pánský sprchový gel 3v1, 250 ml

Sprchový gel 3v1 je speciálně vyvinut pro péči o mužskou pokožku celého těla. Tento multifunkční sprchový gel čistí a osvěžuje tělo, obličej a vlasy.

Produkty ve stejné kategorii

  • 03. 05. 2024
    • Vše OK
    • Vše OK
      -----------
  • 02. 05. 2024
    • spokojenost s nabídkou produktů
      ceny
      rychlost dodání
  • 01. 05. 2024
    • velký výběr , rychle doručení
  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost