Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Směs éterických olejů Opora při menopauze 10 ml

Akce

Nobilis Tilia Opora při menopauze 10 ml Zobrazit větší
Přináší emoční rovnováhu a pohladí na duši.

369 Kč s DPH

-60 Kč

429 Kč s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnost: Skladem

Jemná květinová, citrusově bylinná vůně harmonizuje tělesné i psychické projevy v období menopauzy.

Lahodně vyvážená směs éterických olejů s jemným estrogenním působením využívá jejich vzájemné synergie k úlevě v období postupného přechodu ženy do věku moudrosti. Emočně zchlazuje a harmonizuje, dodává pocit ženskosti a bezstarostnosti. Zmírňuje stres a podporuje stabilitu při kolísání nálad a pocitech smutku. Na fyzické úrovni nenásilně vyrovnává hormonální hladinu a u žen v postmenopauze zvyšuje vyplavování oxytocinu - hormonu lásky. Vnímání vůně se mění v závislosti na měsíčním cyklu ženy.

Použití: Přidejte 3-5 kapek do vody v aromalampě nebo požadovaný počet kapek do difuzéru či inhalační tyčinky. Možno použít také k přímé inhalaci. 

Tip: Naředěná směs v rostlinném oleji je též vhodná k potírání a masážím podbřišku a beder pro celkovou úlevu.

Složení: Salvia Sclarea Oil (éterický olej z šalvěje muškátové);Pelargonium Graveolens Oil (éterický olej z pelargonie vonné);Foeniculum Vulgare Oil (éterický olej z fenyklu obecného);Citrus Limon Peel Oil (éterický olej citronový);Picea Mariana Leaf Oil (éterický olej z černého smrku);Cupressus Sempervirens Leaf Oil (éterický olej z cypřiše stálezeleného);Rosa Damascena Flower Oil (éterický olej růžový z růže damašské);Limonene*;Citronellol*;Geraniol*;Eugenol*;Farnesol*;Neral*.* - z přírodních éterických olejů.

Upozornění: Nepoužívejte neředěné na pokožku, chraňte oči a chraňte před dětmi. Nepoužívejte v těhotenství a při kojení. Nepoužívejte při endometrióze a na estrogenu závislých nádorech.

Balení: 10 ml

Čerpáme inspiraci z přírody a tradičních historických zkušeností a s pokorou vyvíjíme prostředky, které jsou přírodě a člověku co nejblíž. Respektujeme individualitu osobností, které jsou našimi zákazníky a nesnižujeme kvalitu kvůli ceně. Přejeme všem našim zákazníkům, současným i budoucím, aby v našich výrobcích našli potěšení těla i ducha a aby spolu s námi objevili kouzlo vůní, které náš život činí bohatším.

Dodavatel: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

Nobilis Tilia Směs éterických olejů Opora při menopauze 10 ml

Nobilis Tilia Směs éterických olejů Opora při menopauze 10 ml

Přináší emoční rovnováhu a pohladí na duši.

Produkty ve stejné kategorii

  • 03. 05. 2024
    • Vše OK
    • Vše OK
      -----------
  • 02. 05. 2024
    • spokojenost s nabídkou produktů
      ceny
      rychlost dodání
  • 01. 05. 2024
    • velký výběr , rychle doručení
  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost