Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Allnature Aronie Premium - 100% Bio šťáva 1000 ml

Akce

Aronie Premium - 100% Bio šťáva 1000 ml Zobrazit větší
Doplněk stravy.  100% Bio šťáva z Aronie vysoké německé kvality je vyrobena z čerstvých a zralých plodů, obsahuje řadu přírodních látek a enzymů. Je jedinečným zdrojem energie.

299 Kč s DPH

-50 Kč

349 Kč s DPH

Allnature

Dostupnost: Skladem

Čistá 100% bio šťáva z plodů Aronie černoplodé má zajímavou sladko-kyselou a jemně nahořklou chuť. Plody obsahují velké množství vitaminu C, který přispívá k normální funkci imunitního a nervového systému a k ochraně buněk před oxidačním stresem.
Bio šťáva z Aronie je bohatá na draslík, fosfor a mezi mnoha dalšími bioaktivními složkami obsahuje i jód. Je skvělým a velmi chutným doplňkem pro vyváženou stravu. Díky obsažené vláknině velmi dobře působí na zažívání a funkci střev.
Jedinečný koktejl vitaminů a účinných látek je získáván z plodů jedním z nejmodernějších způsobů výroby tak, aby plody neztratily svoji výjimečnost. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje přídavky cukrů, chemické konzervanty, ani barviva. Šťáva je proto určena velmi širokému spektru konzumentů. Nejlépe si ji vychutnáte po náročném pracovním dni, po sportovních výkonech nebo v práci jako dokonalé osvěžení a povzbuzení do dalších aktivit.
Složení: Aronie černá (Aronia melanocarpa, 100% BIO šťáva)
Dávkování: Užívejte 30 ml 3x denně. Doporučuje se užívat na lačno nebo 30 minut před jídlem. Lze užít samotné, smíchané s vodou nebo ovocnou šťávou. Před použitím protřepejte.
Balení: 1000 ml - dávka na 11 dní
Upozornění: Doplněk stravy. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1 měsíce. Země původu Německo.

Allnature s. r. o. je společnost zabývající se dovozem a následnou distribucí profesionální vlasové a pleťové kosmetiky a doplňků stravy. V jejím portfoliu naleznete velmi kvalitní produkty, z nichž většina je na přírodní bázi.

Dodavatel: Allnature, s.r.o., Trojická 1910/7, 128 00, Praha - Nové Město

BIO BIO
ECO ECO

Napsat recenzi

Allnature Aronie Premium - 100% Bio šťáva 1000 ml

Allnature Aronie Premium - 100% Bio šťáva 1000 ml

Doplněk stravy. 100% Bio šťáva z Aronie vysoké německé kvality je vyrobena z čerstvých a zralých plodů, obsahuje řadu přírodních látek a enzymů. Je jedinečným zdrojem energie.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání