Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Lapacho čaj 105 g

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Our tip

Akce

Lapacho (Tabebuia serratifolia) - čaj 105 g Zobrazit větší
Doplněk stravy. Kůra lapacha obsahuje naftochinony a antrachinony, což jsou látky, které se v jedné rostlině vyskytují jen zřídka společně. Mimořádné účinky se proto přičítají jejich synergickému působení. 

185 Kč s DPH

-56 Kč

241 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Nejvýznamnějším naftochinonem je lapachol, který má velmi pozitivní účinky na poškozené buňky. Rostlina dále obsahuje flavonoidy, vitaminy (B, C, provitamin A), minerální látky (vápník, draslík, fosfor a hořčík) a stopové prvky (křemík, cín a mangan).

V tropických deštných pralesích Střední Ameriky roste vysoký strom s hladkou kůrou a trubkovitými květy, jehož příznivé účinky jsou místním domorodým kmenům již po staletí známé. Rostlina Lapacho pochází ze středního Peru, provincie Coronel Portillo. Indiáni jej nazývají slovem, které se dá přeložit jako "mít moc a sílu". Moderní historie lapacha se datuje od roku 1884, kdy byla izolována jeho nejdůležitější obsahová látka. Úspěšnost léčby byla natolik zarážející, že brazilská vláda uvalila informační embargo na výsledky všech klinických výzkumů týkajících se lapacha. Toto embargo bylo porušeno až v roce 1981 a od té chvíle zájem o tuto rostlinu ve světě velmi prudce stoupá.

Složení:
  • Lapačo červené (Tabebuia impetiginosa, kůra) - Antioxidant, Krevní tlak, Normální činnost ledvin - vylučování, Mikrocirkulace, Přirozená obranyschopnost - odolnost, Relaxace - spánek
Způsob přípravy: Do 1 litru vařící vody vhoďte 4 plné čajové lžičky lapacha, nechte 5 minut vařit, odstavte a nechte 15-20 minut luhovat. Můžete pít jak teplé, tak vychlazené. Ochutit lze přidáním medu. Po 2-3 týdnech denního pití se doporučuje zařadit nejméně měsíční pauzu.
Balení: 105 g
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Spotřebujte do 3 měsíců po otevření. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 10-25 °C a chraňte před mrazem.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Lapacho čaj 105 g

Energy Lapacho čaj 105 g

Doplněk stravy. Kůra lapacha obsahuje naftochinony a antrachinony, což jsou látky, které se v jedné rostlině vyskytují jen zřídka společně. Mimořádné účinky se proto přičítají jejich synergickému působení. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání