Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

La Chinata Voňavý Krém Na Ruce S Olivovým Olejem A Medem 75 ml

La Chinata Voňavý Krém Na Ruce S Olivovým Olejem A Medem 75 ml Zobrazit větší
Krém na ruce a nehty s medem La Chinata je má silné hydratačními a vyživovacími účinky.

149 Kč s DPH

LA CHINATA

Dostupnost: Skladem

Díky jemné konzistenci se rychle vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Kromě toho příjemně voní. Krém nanášejte podle potřeby na čisté suché ruce a jemnými pohyby roztírejte až na konečky prstů.

Má silné hydratačními a vyživovacími účinky. Může za to jeho exkluzivní složení, v němž převládá extra panenský olivový olej a med. Kromě těchto dvou aktivních složek obsahuje také mateří kašičku, mandlový olej, máslo karité, propolis a keratin. Jedná se o kombinaci přírodních látek, které vyživují a hydratují kůži na rukou. Krém také zlepšuje pružnost pokožky a pomáhá hojit odřeniny, záděry, suchá místa a další nedokonalosti.

Je zde třeba vyzdvihnout vlastnosti extra panenského olivového oleje, který má přirozené hydratační účinky, působí jako antioxidant a proti stárnutí a opravuje ochrannou funkci pokožky. A rovněž obsah medu, který nejen působí jako přirozená výživa a kondicionér, ale také protizánětlivě, a silně se doporučuje pro citlivé a jemné pokožky. Upozorňujeme také na působení mateří kašičky při regeneraci tkání a propolisu při zacelování jizev. Propolis má navíc protizánětlivé a protidráždivé účinky a velmi se doporučuje pro zestárlou pleť. Naproti tomu keratin zjemňuje pokožku a posiluje a chrání nehty.

Složení: AQUA (DESMONERALIZED WATER), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE SE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, PRUNUS AMYGDALUS (SWEET ALMOND) DULCIS OIL, DIMETHICONE, PHENOXYETJANOL, CETEARETH-12, CETEARETH-20, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHANOLAMINE, PROPYLENE GLYCOL, KERATIN AMINOACIDS, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MEL EXTRACT, ROYAL JELLY, PROPORLIS EXTRACT, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT, BENZYL BENZOATE, LIMONENE

Balení: 75 ml

Historie La Chinata začíná v roce 1932, kdy naši předkové začali lisovat olivy pocházející z našeho okresu Sierra de Gata. Dnes používáme nejmodernější systémy mletí a lisování, které přestože jsou stále čistě mechanické, dokážou vylisovat z oliv mnohem větší množství oleje čistým a kontrolovaným způsobem tak, aby se zaručila kvalita extra panenského olivového oleje. Pokračujeme v použití olivového oleje antickými civilizacemi a vyvinuli jsme rozsáhlou řadu kosmetických produktů založených na přirozených vlastnostech extra panenského olivového oleje. Pečujeme o tebe uvnitř i zvenčí.

Dodavatel: ALEMARAL & Partners s.r.o., Panská 393/6, 602 00 Brno

Napsat recenzi

La Chinata Voňavý Krém Na Ruce S Olivovým Olejem A Medem 75 ml

La Chinata Voňavý Krém Na Ruce S Olivovým Olejem A Medem 75 ml

Krém na ruce a nehty s medem La Chinata je má silné hydratačními a vyživovacími účinky.

Produkty ve stejné kategorii

  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost
  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená