Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

BrainMax Zinc Complex, Zinek, Selen, Měď a Kurkuma, 100 kapslí

Akce

BrainMax Zinc Complex, Zinek, Selen, Měď a Kurkuma, 100 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Zinek ve formě bisglycinátu zinečnatého je pro tělo nejlépe vstřebatelnou formou a v kombinaci s mědí ve formě citrátu se ještě zvyšuje jeho vstřebatelnost.

388 Kč s DPH

-1 Kč

389 Kč s DPH

BrainMax

Dostupnost: Skladem

Zinek biglycinát je považován za nejúčinnější formu zinku, protože má vysokou vstřebatelnost, biologickou dostupnost a je šetrný k žaludku. Bisglycinát zinečnatý je tak ideální formou při léčbě nedostatku zinku. Tato chelátová forma zinku není pro tělo pouze vysoce využitelnou, ale je  také šetrná k trávicímu ústrojí, kdy oproti jiným využitelným formám nezpůsobuje nalačno nevolnost, která souvisí s nízkou hladinou HCL v žaludku. 

Zinek bisglycinát je zároveň jedinou formou zinku, jejíž vstřebávání je méně ovlivněno přítomností fytátů ve stravě. Fytáty jsou látky v obilovinách a sóji, které inhibují absorpci zinku. Stravu bohatou na fytáty mohou mít především vegani, proto by měli tuto formu zinku preferovat.

Přednosti: 

  • Nejúčinnější forma zinku s nejlepší vstřebatelností a šetrností k žaludku. Zároveň odolná proti fytátům (obilí, sója), které zabraňují vstřebávání zinku. Forma zinku, kterou by měli preferovat všichni jedinci a nejvíce vegani.
  • 1 kapsle obsahuje 15 mg elementárního zinku, 1 mg mědi a 490 mg bio kurkumy.
  • 1 kapsle pokrývá denní potřeby příjmu zinku a mědi.
  • Neobsahuje žádné balastní látky a jiná aditiva (éčka). 
  • Rostlinné kapsle.
Látka ObsahRHP*
Zinek (bisglycinát zinečnatý) 15 mg 150%
Měď (citrát měďnatý) 1 mg 100%
Selen (L-seleno-methionin) 100 µg 182% 
Bio Kurkuma 490 mg **
Vegan kapsle z celulózy na bázi HPMC. Bez balastních látek (éček).
Balení obsahuje 100 kapslí / 100 dávek.

 *RHP Referenční hodnota příjmu. **Referenční hodnota příjmu není stanovena.

Dávkování: 1 kapsle v průběhu dne s jídlem.

Upozornění: Doplněk stravy. Skladujte při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní  dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl.

Balení: 100 kapslí

Firma BrainMax vyrábí vlastní doplňky stravy, které jsou postaveny na nejnovějších vědeckých poznatcích pro překonávání vlastních limitů. Doplňky stravy jejichž složení je navrženo podle nejnovějších poznatků z oblasti zvyšování mentálního i fyzického výkonu a optimalizace zdraví ve spolupráci s Mgr. Adamem Česlíkem. Všechny produkty jsou vyráběny v České republice z prvotřídních surovin s vysokou biodostupností. Velký důraz je kladen na minimalizaci balastních složek a umělých sladidel.  

Jejich misí je přinášet na trh nejkvalitnější produkty, nejhodnotnější informace, nejlepší služby pro klienty a být svým transparentním a férovým přístupem vzorem pro ostatní firmy. Aktuálně působí v Česku, Slovensku, Maďarsku, Polsku a Rumunsku.

Dodavatel: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

Napsat recenzi

BrainMax Zinc Complex, Zinek, Selen, Měď a Kurkuma, 100 kapslí

BrainMax Zinc Complex, Zinek, Selen, Měď a Kurkuma, 100 kapslí

Doplněk stravy. Zinek ve formě bisglycinátu zinečnatého je pro tělo nejlépe vstřebatelnou formou a v kombinaci s mědí ve formě citrátu se ještě zvyšuje jeho vstřebatelnost.

Produkty ve stejné kategorii

  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost
  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená