Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Renovality Moringový olej lisovaný za studena 100 ml

Akce

Renovality Moringový olej lisovaný za studena 100 ml Zobrazit větší
Rostlinný olej lisovaný za studena. Moringa oleifera, malý, opadavý strom, původem z Indie. Dosahuje výšky maximálně 15 metrů. Je považován za „Elixír života". Je ideální pro vysušenou a aknózní pleť.

399 Kč s DPH

-43 Kč

442 Kč s DPH

Renovality

Dostupnost: Skladem

Moringový olej má v kosmetice vynikající výsledky. Jde o osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku a okolo očí. Tento olej obnovuje vitalitu a pevnost pleti a nádherně vám rozzáří tvář. Používá se i na akné a různých pigmentacích na tváři. Moringový olej je prostředek pro vitalitu vašich vlasů a vlasové pokožky. Vyzkoušejte ji na suché, lámavé vlasy bez vitality. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.
Složení: Moringa Oleifera Seed Oil – Moringový olej za studena lisovaný
Použití: Používejte denně na pokožku nebo pleť. Ideálního výsledku dosáhnete při noční aplikaci po odlíčení pokožky. Odeberte z lahvičky požadované množství oleje do dlaně ruky, prohřejte v dlani a poté aplikujte na pleť. Vetřete do kůže.
  • Vlasové tonikum: Olejem masírujte pokožku hlavy a pak vetřete do vlasů po celé délce, zabalte do ručníku a nechejte 10 minut působit, poté opláchněte. Takové ošetření pomůže vlasům suchým, lámavým a bez vitality. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.
Balení: 100 ml
Upozornění: Pouze k vnějšímu použití! Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.
Moringa se buďto lisuje včetně obalu - ten obsahuje více vosků a je více aromatický, tuhne již při pokojové teplotě. Obal hraje velkou roli, co se týká prospěšných látek. Nebo se lisuje bez obalu - čisté semínko - tuhne až cca při 4 °C, není tak aromatický. Vyrábíme malé šarže a vždy se snažíme, aby oleje byly čerstvé. Jedná se o rostlinný materiál, každá šarže je jedinečná. Semena se sklízí z oblastí, které jsou od sebe vzdálené tisíce km, rostou na různé půdě, je různá vlhkost, různá zralost... a to vše ovlivňuje výsledek lisování. Olej stačí dát na 5 minut na radiátor/do vodní lázně a bude zase "tekutý". 

K balení olejů používáme to nejlepší fialové sklo. Fialové sklo zaručuje bioaktivní stálost našich výrobků. Vliv světla vždy urychluje proces molekulární rozpad přírodních produktů. Fialové sklo funguje jako přirozený filtr, který chrání a zlepšuje kvalitu olejů. Naše oleje mají čistý přírodní původ. Jsou lisovány za studena pouze z pečlivě vybraných rostlin, což zaručuje také jejich perfektní kvalitu. Obsahují nejvyšší možné množství bioaktivních látek. Oleje se výborně se vstřebávají. Zásadně nepřidáváme do našich olejů žádné minerální oleje, syntetické látky, konzervanty nebo barviva.

Dodavatel: Pharmafit Czech s.r.o., Čechova 656/24, 750 02 Přerov

Napsat recenzi

Renovality Moringový olej lisovaný za studena 100 ml

Renovality Moringový olej lisovaný za studena 100 ml

Rostlinný olej lisovaný za studena. Moringa oleifera, malý, opadavý strom, původem z Indie. Dosahuje výšky maximálně 15 metrů. Je považován za „Elixír života". Je ideální pro vysušenou a aknózní pleť.

Produkty ve stejné kategorii

  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená
  • 22. 04. 2024
    • Vyborna komunikace Rychlost Skvela cena Kvalitne zabaleno Vyrobky... Více
  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.