Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Renovality Hyaluronové sérum s vitamínem C a B3 50 ml

Akce

Renovality Hyaluronové sérum s vitamínem C a B3 50 ml Zobrazit větší
Sérum pro dokonalou hydrataci dodá pleti svěží vzhled a jas.

559 Kč s DPH

-20 Kč

579 Kč s DPH

Renovality

Dostupnost: Skladem

Sérum s nízkomolekulární kyselinou hyaluronovou, vitamínem C a B3, které navazuje na úspěšné Hyaluronové sérum od renovality. Vitamín C spolu s Niacinamidem jsou účinnými antioxidanty a zpomalují tvorbu vrásek. Vitamín B3 redukuje hyperpigmentaci pleti. Vitamin C rozjasňuje pleť. Sérum má velmi jemnou vůni citronové trávy, která je součástí přírodní konzervace. Získáte tak svěží a mladistvě vypadající pleť.

Typy pleti: Vhodný pro všechny typy pleti.

Použití: naneste několik kapek séra ráno a večer na odlíčenou a očištěnou pleť, jemně vmasírujte konečky prstů. Sérum můžete také použít na dekolt a krk, následně aplikovat krém nebo olej. 

Ingredients (INCI) : Aqua (voda), Rosa Centifolia Flower Water (voda z květů růže stolisté), Pentylene Glycol (emulgátor), Sodium Ascorbyl Phosphate (vitamín C) , Niacinamide (B3) , Hyaluronic Acid (kyselina hyaluronová) , Benzyl Alcohol (organický alkohol, přirozeně vyskytující) , Caprylyl/ Capryl Glucoside ( aktivní činidlo z mastných alkoholů a glukózy rostlinného původu) , Cymbopogon Flexuosus Herb Oil (citrónová tráva), Tocopherol (vitamín E) , Phytic Acid (kyselina fytová), Citral, Geraniol, Linalool, Limonene, Citronellol (alergeny, přirozeně se vyskytující v použitých rostlinách). 

Upozornění: Určen pouze k vnějšímu použití!

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Poznámka: zákal není závadou

Balení: 50 ml

K balení olejů používáme to nejlepší fialové sklo. Fialové sklo zaručuje bioaktivní stálost našich výrobků. Vliv světla vždy urychluje proces molekulární rozpad přírodních produktů. Fialové sklo funguje jako přirozený filtr, který chrání a zlepšuje kvalitu olejů. Naše oleje mají čistý přírodní původ. Jsou lisovány za studena pouze z pečlivě vybraných rostlin, což zaručuje také jejich perfektní kvalitu. Obsahují nejvyšší možné množství bioaktivních látek. Oleje se výborně se vstřebávají. Zásadně nepřidáváme do našich olejů žádné minerální oleje, syntetické látky, konzervanty nebo barviva.

Dodavatel: Pharmafit Czech s.r.o., Čechova 656/24, 750 02 Přerov

Napsat recenzi

Renovality Hyaluronové sérum s vitamínem C a B3 50 ml

Renovality Hyaluronové sérum s vitamínem C a B3 50 ml

Sérum pro dokonalou hydrataci dodá pleti svěží vzhled a jas.

Produkty ve stejné kategorii

  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost
  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená