Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Topvet Sleepgreen 90 tobolek

Akce

Topvet Sleepgreen 90 tobolek Zobrazit větší
Doplňky stravy, při problémech se spánkem.

325 Kč s DPH

-73 Kč

398 Kč s DPH

Topvet

Dostupnost: Skladem

Kvalitní spánek je jedna ze základních podmínek pro kvalitní a plnohodnotný život. Dnešní doba nás vystavuje zvýšenému účinku stresu. Chronický stres se velmi často podepisuje na schopnosti usnout a na kvalitě spánku. Projevuje se častým buzením nebo úplnou nespavostí. Bylinný přípravek Sleepgreen tlumí projevy stresu, pomáhá plnohodnotné relaxaci, odstraňuje potíže s usínáním, potlačuje poruchy spánku (hypericin). Přípravek při pravidelném užívání podporuje koncentraci, vitalitu a fyzickou výkonnost. Přípravek přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Jedinečná bylinná kompozice Sleepgreen® byla vyvinuta speciálně pro ty, které trápí potíže se spánkem. Těmi trpí až 50 % světové populace. Nespavost může mít za následek nejen únavu, ale také snížení výkonu v práci či sportu nebo zhoršenou náladu. Pro všechny, kterým nedostatečný spánek nepříznivě ovlivňuje kvalitu života, jsme vytvořili doplněk stravy Sleepgreen®. Výsledky spotřebitelské studie ukázaly, že 85 % uživatelů zaznamenalo hlubší spánek a ráno se cítili více odpočatí a vitální. Přípravek Sleepgreen® v sobě spojuje sílu 10 pečlivě vybraných bylin, L-tryptofan, hořčík a B-komplex pro dokonalý noční odpočinek.

Doporučené dávkování: 2–3 tobolky 30 minut před očekávaným nástupem účinku. Přípravek Sleepgreen® není návykový. Je možné jej užívat pravidelně a dlouhodobě, stejně jako nárazově.

Složení: L-Tryptophan (esenciální aminokyselina), Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) standardizovaný extrakt z kořene (kyselina valerenová 0,8 %), Šišák bajkalský (Scutellaria baicalensis) standardizovaný extrakt z kořene (baicalin 95 %), Meduňka lékařská (Melissa officinalis) standardizovaný extrakt z květu (5:1), Mučenka (Passiflora sp.) standardizovaný extrakt z květu (rozmarýnová kyselina 2 %), Chmel otáčivý (Humulus lupulus) standardizovaný extrakt z šištice (Flavony 5 %), Třezalka tečkovaná (Hypericum Perforatum) standardizovaný extrakt nať (hypericiny 0,3 %), hydroxid hořečnatý (magnesium hydroxide), Heřmánek pravý (Chamomilla recutita) standardizovaný extrakt z květu (10:1), Ashwagandha (Withania somnifera) standardizovaný extrakt z kořene (10:1, withanolidy 5 %), B-komplex, Ženšen (Panax ginseng) standardizovaný extrakt z kořene (ginsenosidy 25 %), Levandule lékařská (Lavandula officinalis) standardizovaný extrakt z květu (10:1), stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle

Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepoužívejte, pokud vám přípravek vyvolal psychický diskomfort. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku. Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.

Země původu: Česká republika

Balení: 90 tobolek

Vzhledem k tomu, že kořeny firmy TOPVET sahají až do roku 1990, lze ji považovat za tradičního českého výrobce přírodní kosmetiky a doplňků stravy. Firma TOPVET vznikla jako firma rodinná, a proto i dnes, přesto, že lidský potenciál již dávno není pouze z okruhu rodiny, udržují si uvnitř firmy stejný zápal pro věc a stejné nadšení jako před lety. TOPVET čerpá z přírody její sílu, zdraví a přirozenou aktivitu.

Dodavatel:  TOPVET s.r.o., Ještědská 593/36, 460 07, Liberec - Liberec VII-Horní Růžodol

VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

Topvet Sleepgreen 90 tobolek

Topvet Sleepgreen 90 tobolek

Doplňky stravy, při problémech se spánkem.

Produkty ve stejné kategorii

  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost
  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená