Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Chimpanzee Energy bar - Raisin & walnut 55 g

Chimpanzee Energy bar - Raisin & walnut Zobrazit větší
Energetická tyčinka.

39 Kč s DPH

Chimpanzee

Dostupnost: Skladem

Chutí okouzlující sacharidová tyčinka zajištující dostatek energie pro Vaše sportovní výkony. Vyrobená čistě z přírodních surovin bez konzervantů a barviv - all natural.

Chimpanzee Energy Bar dodává tělu okamžitou energii prostřednictvím monosacharidů obsažených ve třtinovém cukru, melase a ovoci. Zároveň díky polysacharidům obsaženým v celozrnných obilovinách uvolňuje energii postupně, a tak zajišťuje dostatek energie pro vaše sportovní výkony.

Složení: rýžový sirup, pražené sójové boby, sójová mouka, sójový tuk, rozinky 10%, vlašské ořechy 10%, ovesné vločky, ječný slad, rýžové křupinky (rýžová mouka, glukózový sirup,ječný sladový výtažek), třtinový cukr, skořice 

Balení: 55 g

Česká společnost Monkey Brothers, s. r. o. funguje od roku 2008. Nabízí přírodní energetické tyčinky vyrobené z těch nejkvalitnějších surovin z kontrolovaného ekologického zemědělství. Každá tyčinka obsahuje vyvážený poměr prospěšných látek a nenajdete v nich žádné přidané konzervační látky, umělá sladidla ani GMO suroviny.

Společnost spolupracuje s The Vegetarian Society, což je anglická vzdělávací nezisková organizace, která podporuje, reprezentuje a zastupuje vegetariány. Jedná se o nejstarší organizaci pro podporu vegetariánského stylu stravování. Založena byla už roku 1847. Kromě loga The Vegetarian Society jsou veškeré tyčinky Chimpanzee označeny také logem „1% for the planet“. Jedná se o kampaň spadající pod The Vegetarian Society, která prostřednictvím různých společností v rámci celého světa podporuje zdraví naší planety, a to skrze příspěvky v hodnotě 1 % ze zisků na společné konto. Z tohoto konta jsou poté podporovány činnosti zaměřující se na znovuobnovení a revitalizaci přírody.

Dodavatel: Monkey Brothers s.r.o., Pellicova 73, 602 00 Brno

VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

Chimpanzee Energy bar - Raisin & walnut 55 g

Chimpanzee Energy bar - Raisin & walnut 55 g

Energetická tyčinka.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost