Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Topvet Salviagreen čaj 20 x 1.5g

Nové

Topvet Salviagreen čaj 20 x 1.5g Zobrazit větší
Doplněk stravy. Bylinný čaj při škrábání v krku

88 Kč s DPH

Topvet

Dostupnost: Skladem

Složení: Šalvěj lékařská list (Salviae folium), Mateřídouška obecná nať (Thymi herba), Proskurník lékařský kořen (Althaeae radix), Máta peprná nať (Menthae piperitae herba), Ibišek súdánský květ (Hibiscus Sabdariffa), Lípa srdčitá květ (Tiliae flos).

Použití: Unikátní bylinná kompozice 6 druhů bylin má uklidňující účinky při škrábání v krku. Šalvěj je známá jako účinné kloktadlo při pálení v krku, celkově zklidňuje. Máta peprná, Lipový květ, Mateřídouška a Proskurník podporují přirozenou obranyschopnost a normální funkce dýchacího systému. Ibišek přispívá k posílení organismu a má příjemnou chuť.

Příprava: 1 nálevový sáček zbavený vrchního papírového obalu zalijeme 0,25 l vroucí vody a necháme luhovat 10-15 minut. Čaj se pije teplý. Připravuje se vždy čerstvý těsně před užitím.

Doporučené dávkování: dětem od 12 let a dospělým je doporučováno vypít 2–3 šálky čaje denně, dětem od 3 do 12 let 1 šálek denně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy. Výluh se může použít i ke kloktání.

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě a vlhkosti do 70 %. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před přímým slunečním světlem.

Upozornění: Doplněk stravy: Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Obsah živin a energetická hodnota 1 nálevového sáčku čaje jsou zanedbatelné.

Vzhledem k tomu, že kořeny firmy TOPVET sahají až do roku 1990, lze ji považovat za tradičního českého výrobce přírodní kosmetiky a doplňků stravy. Firma TOPVET vznikla jako firma rodinná, a proto i dnes, přesto, že lidský potenciál již dávno není pouze z okruhu rodiny, udržují si uvnitř firmy stejný zápal pro věc a stejné nadšení jako před lety. TOPVET čerpá z přírody její sílu, zdraví a přirozenou aktivitu.

Dodavatel:  TOPVET s.r.o., Ještědská 593/36, 460 07, Liberec - Liberec VII-Horní Růžodol

Napsat recenzi

Topvet Salviagreen čaj 20 x 1.5g

Topvet Salviagreen čaj 20 x 1.5g

Doplněk stravy. Bylinný čaj při škrábání v krku

Produkty ve stejné kategorii

  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost
  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená