Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Topvet Salviagreen- ústní sprej 25ml

Akce

Topvet Salviagreen- ústní sprej 25ml Zobrazit větší
K péči o sliznici krku a úst

128 Kč s DPH

-20 Kč

148 Kč s DPH

Topvet

Dostupnost: Skladem

Přípravek obsahuje výtažky z bylin a účinné látky, které slouží k péči o podrážděnou a překrvenou sliznici krku a úst. Šalvěj je známá jako účinné kloktadlo při pálení v krku, celkově zklidňuje. Panthenol přirozeným způsobem stimuluje regeneraci sliznice, potlačuje svědění a zklidňuje podráždění. Eukalyptová a mátová silice se tradičně používají pro příjemný pocit v ústech a lehký dech, mentol chladí a tlumí podráždění. Přípravek dále obsahuje beta-glukan a extrakt z lišejníku. Spray také omezuje zápach z úst.

Použití: Roztok nastříkejte do dutiny ústní a krku 3 – 5x denně do zklidnění sliznice úst. Po aplikaci alespoň 20 minut nejezte a nepijte.

Ingredients (INCI): Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Salvia Officinalis Extract, Glycerin, Cetraria Islandica Extract, Beta-Glucan, Panthenol, Mentha Piperita Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene 

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem!

Všeobecná upozornění: Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Originální receptura. Neužívejte vnitřně. Jemná usazenina není závadou přípravku. Před upotřebením protřepat.

Vzhledem k tomu, že kořeny firmy TOPVET sahají až do roku 1990, lze ji považovat za tradičního českého výrobce přírodní kosmetiky a doplňků stravy. Firma TOPVET vznikla jako firma rodinná, a proto i dnes, přesto, že lidský potenciál již dávno není pouze z okruhu rodiny, udržují si uvnitř firmy stejný zápal pro věc a stejné nadšení jako před lety. TOPVET čerpá z přírody její sílu, zdraví a přirozenou aktivitu.

Dodavatel:  TOPVET s.r.o., Ještědská 593/36, 460 07, Liberec - Liberec VII-Horní Růžodol

VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

Topvet Salviagreen- ústní sprej 25ml

Topvet Salviagreen- ústní sprej 25ml

K péči o sliznici krku a úst

Produkty ve stejné kategorii

  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost
  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená