Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

BrainMax Ashwagandha BIO 660 mg 100 rostlinných kapslí

BrainMax Ashwagandha BIO 660 mg 100 rostlinných kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Ashwagandha, známá jako indický ženšen, je adaptogen pomáhající tělu zvládat stres a má pozitivní vliv na duševní zdraví.

319 Kč s DPH

BrainMax

Dostupnost: Skladem

Má uklidňující účinky, zvyšuje odolnost na stres, což pomáhá lépe nastolit duševní rovnováhu. Ashwagandha prokazatelně snižuje hladiny stresového hormonu kortizolu, což zlepšuje spánek a redukuje úzkost. Podporuje také kognitivní funkce, jako paměť a koncentrace, což ji činí vhodnou nejen pro studenty a pracující osoby, ale i pro starší osoby, které si chtějí udržet mentální stav. Jde o Ashwagandhu v nejlepší organické kvalitě.

Potřebujete zvýšit energii a podpořit své zdraví? Ashwagandha, také známá jako indický ženšen, je adaptogenní bylina s mnoha přínosy. Užívá se v ajurvédě pro zlepšení vitality, koncentrace, odolnosti vůči stresu a podpory spánku. Objevte přírodní sílu ashwagandhy pro lepší energii a pohodu.

Dávkování: 1 kapsle 1-3 krát po jídle. 

Doporučujeme užívat 6 týdnů a poté udělat 10 denní pauzu. Následně můžete opět pokračovat v užívání. Nedoporučujeme užívat při onemocnění štítné žlázy bez porady s lékařem.

Složení: 100% BIO Ashwagandha (Withania somnifera)

Upozornění: Doplněk stravy. Ukládat mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro těhotné a kojící ženy. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl.

Firma BrainMax vyrábí vlastní doplňky stravy, které jsou postaveny na nejnovějších vědeckých poznatcích pro překonávání vlastních limitů. Doplňky stravy jejichž složení je navrženo podle nejnovějších poznatků z oblasti zvyšování mentálního i fyzického výkonu a optimalizace zdraví ve spolupráci s Mgr. Adamem Česlíkem. Všechny produkty jsou vyráběny v České republice z prvotřídních surovin s vysokou biodostupností. Velký důraz je kladen na minimalizaci balastních složek a umělých sladidel.  

Jejich misí je přinášet na trh nejkvalitnější produkty, nejhodnotnější informace, nejlepší služby pro klienty a být svým transparentním a férovým přístupem vzorem pro ostatní firmy. Aktuálně působí v Česku, Slovensku, Maďarsku, Polsku a Rumunsku.

Dodavatel: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

Napsat recenzi

BrainMax Ashwagandha BIO 660 mg 100 rostlinných kapslí

BrainMax Ashwagandha BIO 660 mg 100 rostlinných kapslí

Doplněk stravy. Ashwagandha, známá jako indický ženšen, je adaptogen pomáhající tělu zvládat stres a má pozitivní vliv na duševní zdraví.

Produkty ve stejné kategorii

  • 26. 07. 2024
    • včasné doručení zboží
  • 24. 07. 2024
    • Rychlé a spolehlive
  • 22. 07. 2024
    • Rychlost doručení
  • 19. 07. 2024
    • Jsem velice spokojena s produkty.