Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

BrainMax Sleep Magnesium 320 mg 100 kapslí

BrainMax Sleep Magnesium 320 mg 100 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Komplex zklidňujících látek pro relaxaci, duševní pohodu, rychlé usínání a kvalitní spánek.

699 Kč s DPH

BrainMax

Dostupnost: Skladem

Sleep magnesium je komplex látek se zklidňujícími účinky, pomáhá regeneraci svalů a podporuje duševní klid. Je vhodný pro všechny, kteří se potýkají s akutním či chronickým stresem nebo pro ty, které trápí dlouhé usínání, probouzení v průběhu noci a špatný spánek.  

Ve Sleep magnesiu je zkombinováno patentovanou formu hořčíku ve vysokovstřebatelné chelátové formě MagChel® spolu s aminokyselinou GABA, L-theaninem, šťávou z višně a vitamínem B6. Tyto látky tak společně působí na nervový systém, zmírňují tělesné i duševní napětí, zkracují dobu usínání a zkvalitní spánek. Díky pečlivě vybraným, synergicky působícím látkám zažijete pocit pohody, uvolnění a noc plnou snů.

Sleep magnesium obsahuje patentovanou směs MagChel® - magnesium bisglycinát. Formu, která se vyznačuje vysokou biodostupností (absorpcí, využitelností) bez vedlejších průjmových obtíží nebo podráždění žaludku. Vzhledem k tomu, že je glycin aminokyselina spojovaná s relaxací, má bisglycinát uklidňující, kortizol zmírňující účinek. Glycin také pomáhá snižovat pH v tenkém střevě, což přispívá k jeho vyšší vstřebatelnosti. Pro lepší vstřebatelnost je hořčík doplněn o vitamín B6 v jeho aktivní formě Pyridoxal-5-fosfát (P-5-P).

Bisglycinát znamená, že samotný hořčík je obalen aminokyselinou glycin a díky tomu je pro tělo daleko lépe vstřebatelný než běžné formy. Glycin je navíc známý tím, že má uklidňující účinky a hraje klíčovou roli při udržování zdraví centrálního nervového systému. Je považován za jeden z nejdůležitějších inhibičních neurotransmiterů. Aminokyselina GABA má rovněž tlumivé účinky, uklidní a spolu se šťávou z višně podpoří hlubší spánek. Aminokyselina L-theanin, známá hlavně ze zeleného čaje, má relaxační účinky a mírní úzkostné stavy. Komplex uzavírá vitamín B6 ve své aktivní formě Pyridoxal-5-fosfát, který zvyšuje vstřebatelnost hořčíku a je nepostradatelným vitamínem pro celý nervový systém.

Složení: Hořčík z bislycinátu hořečnatého 320 mg, Prunus Cerasus (šťáva z višní) 100 mg, GABA kyselina gama-aminomáselná 80 mg, L-theanin 50 mg, Vitamín B6 Pyridoxal-5-fosfát 2,8 mg. Rostlinná kapsle na bázi HPMC. Neobsahuje žádné balastní látky (éčka).

Dávkování: 2 kapsle 30 minut před spaním nebo 1 kapsli během dne. Doporučujeme užívat po tréninku, v odpoledních či večerních hodinách ke snížení kortizolu (stresového hormonu).

Upozornění: Doplněk stravy. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno dětem do 3 let.

Velikost balení: 100 rostlinných kapslí

Firma BrainMax vyrábí vlastní doplňky stravy, které jsou postaveny na nejnovějších vědeckých poznatcích pro překonávání vlastních limitů. Doplňky stravy jejichž složení je navrženo podle nejnovějších poznatků z oblasti zvyšování mentálního i fyzického výkonu a optimalizace zdraví ve spolupráci s Mgr. Adamem Česlíkem. Všechny produkty jsou vyráběny v České republice z prvotřídních surovin s vysokou biodostupností. Velký důraz je kladen na minimalizaci balastních složek a umělých sladidel.  

Jejich misí je přinášet na trh nejkvalitnější produkty, nejhodnotnější informace, nejlepší služby pro klienty a být svým transparentním a férovým přístupem vzorem pro ostatní firmy. Aktuálně působí v Česku, Slovensku, Maďarsku, Polsku a Rumunsku.

Dodavatel: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

Napsat recenzi

BrainMax Sleep Magnesium 320 mg 100 kapslí

BrainMax Sleep Magnesium 320 mg 100 kapslí

Doplněk stravy. Komplex zklidňujících látek pro relaxaci, duševní pohodu, rychlé usínání a kvalitní spánek.

Produkty ve stejné kategorii

  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost
  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená