Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife DOLOMITE STAR 60 tbl.

Akce

Starlife Dolomite Star 90 tbl. Zobrazit větší
Doplněk stravy. Vápník je nejvíce se vyskytující esenciální minerální prvek v lidském těle, který je z 99 % obsažen v kostech a zubech.

254 Kč s DPH

-177 Kč

431 Kč s DPH

Starlife

Dostupnost: Skladem

Složení 2 tablet: 
  • Vápník (dolomit, uhličitan vápenatý) 264 mg (33 % DDD) - Je potřebný nejen pro vývoj zubů a kostí a pro udržení jejich struktury, mineralizaci a hustoty, ale je důležitý pro krevní srážlivost, podílí se na pro přenášení signálů mezi nervovými buňkami, podílí se na procesu dělení a specializaci buněk. Podporuje normální energetický metabolismus, má vliv na funkce svalů a napomáhá činnosti trávících enzymů.
  • hořčík (dolomit, uhličitan hořečnatý) 144 mg (38 % DDD) - Podílí se na snížení míry únavy a vyčerpání. Podporuje elektrolytickou rovnováhu a normální energetický metabolismus, činnost nervové soustavy, činnost svalů, syntézu bílkovin, psychickou činnost, normální stav kostí a zubů. Přispívá k procesu dělení buněk.
Složení 2 tablet: rostlinná celulosa (emulgátor), arabská guma (zahušťovadlo), zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy (stabilizátor), rostlinný stearan hořečnatý (protispékavá látka)
Dávkování: 1 tableta 2× denně, doporučujeme po každém hlavním jídle
Balení: 60 tablet
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Filozofií společnosti STARLIFE je nabídnout lidem zdravější a kvalitnější cestu životem. Zakladatelem a majitelem společnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský vítěz v desetiboji z Barcelony, který se na základě vlastních úspěšných zkušeností rozhodl vytvořit široký sortiment účinných doplňků stravy. Produkty jsou určeny pro každého, kdo si chce udržet dobrou kondici, sílu a vytrvalost, kdo si chce cíleně uchovat skvělé zdraví a zlepšit životní styl sobě i svým blízkým. Špičková kvalita produktů společnosti Starlife je založena na unikátní technologii zpracování, která zaručuje maximální vstřebatelnost obsažených látek (92–95 %). Pro tyto produkty je charakteristická vysoká účinnost bez nežádoucích vedlejších účinků a rychlý nástup účinků. Na užívání produktů nevzniká návyk. S pomocí produktů společnosti Starlife dokáže lidský organismus dosáhnout harmonie ve všech třech oblastech – fyzické, psychické a emocionální. Základní řada produktů je složena z přírodních ingrediencí, jejichž dokonalá vyváženost byla ověřena staletými zkušenostmi filozofie čínské dynastie Ming a umocněna východní moudrostí, s poznatky nejnovějších vědeckých studií. Účinky produktů jsou dlouhotrvající a přetrvávají i po skončení jejich užívání. Užíváním produktů společnosti Starlife se organismus doslova nabíjí energií.

Dodavatel: STARLIFE s.r.o., Husovo náměstí 1702, 253 01, Hostivice

Napsat recenzi

Starlife DOLOMITE STAR 60 tbl.

Starlife DOLOMITE STAR 60 tbl.

Doplněk stravy. Vápník je nejvíce se vyskytující esenciální minerální prvek v lidském těle, který je z 99 % obsažen v kostech a zubech.

Produkty ve stejné kategorii

  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená
  • 22. 04. 2024
    • Vyborna komunikace Rychlost Skvela cena Kvalitne zabaleno Vyrobky... Více
  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.