Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Runa essence 210 g

Energy Runa essence 210 g Zobrazit větší
Runa essence je dokonale vyladěné a nutričně vyvážené smoothie. Přírodní suroviny vysoké kvality v unikátní kombinaci. Biorytmické smoothie podle principů tradiční čínské medicíny. Osvěžuje, harmonizuje psychiku, posiluje srdce s tenké střevo.

480 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Runa essence je čistě přírodní, harmonizační a biorytmické smoothie sestavené podle principů tradiční čínské medicíny (TČM) podporující psychiku, povzbuzení životní radosti a mladistvý vzhled. Respektuje nutriční potřeby i klíčové biorytmy organismu a našemu tělu dodává co nejšetrněji připravené a vzájemně sladěné esenciální ingredience. Všechny suroviny jsou pečlivě vybrané s důrazem na kvalitu i způsob zpracování, kdy byla zachována jejich ryzí čistota a živá podstata. Smoothie je naprosto bez chemie, aditiv a konzervantů. Neobsahuje lepek ani přidaný cukr.

Synergické složení a účinek jednotlivých surovin podle TČM působí jako preventivní i terapeutická strava u jedinců s oslabením čchi srdce a tenkého střeva. Jednotlivé složky – ovoce, medicinální houba, bylinky a koření se navzájem podporují. Obsahuje zdroj vlákniny, bílkovin, sacharidů a kvalitních tuků a je plné zdraví prospěšných antioxidantů, polyfenolů, vitaminů a minerálů. Významný je omlazující (anti-aging) efekt.

Snadno dostupná, rychlá a nutričně vysoce kvalitní snídaně či svačina do práce, školy, na cestách nebo na dovolené.

Dávkování: Do mixéru na přípravu smoothie (anebo do šejkru – pokud vám nevadí hrubší konzistence) vsypte 30 g (cca 2–3 lžíce) smoothie, zalijte cca 200 ml vody pokojové teploty a rozmixujte.

Složení 1 porce: syrovátkový protein (32,8 %), sušené kokosové mléko (16,7 %), lyofilizovaný banán – prášek (16,3 %), sušená hruška – prášek (13,3 %), plodnice rosolovky řasotvaré – prášek (9,3 %), lyofilizovaná borůvka (plod) – prášek (9 %), extrakt z nati mučenky pletní (1,7 %), sušený mletý oddenek zázvoru lékařského (0,3 %), extrakt z oddenku kurkumovníku dlouhého (0,2 %), nerafinovaná sůl.
Může obsahovat stopy obilovin, skořápkových plodů, sezamu a mléka.

Skladování: Skladujte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10–25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí!

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Runa essence 210 g

Energy Runa essence 210 g

Runa essence je dokonale vyladěné a nutričně vyvážené smoothie. Přírodní suroviny vysoké kvality v unikátní kombinaci. Biorytmické smoothie podle principů tradiční čínské medicíny. Osvěžuje, harmonizuje psychiku, posiluje srdce s tenké střevo.

Produkty ve stejné kategorii

  • 21. 10. 2024
    • Zboží přišlo.
  • 17. 10. 2024
    • Doporučuji!
    • Rychlost odeslání
      Cena
  • 17. 10. 2024
    • Bleskové odeslání a dodání
  • 16. 10. 2024
    • Rychlé vyřízení objednávky.