Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Bylinné kapky Nefrofit 50 ml

Bylinné kapky Nefrofit 50 ml Zobrazit větší
Doplněk stravy. Při ledvinových problémech.

179 Kč s DPH

Bylinné kapky

Dostupnost: Skladem

Složení: Alkohol 40%, extrakt z hluchavky bílé, celíku zlatobýlu, celíku kanadského, svízele syřišťového a lichořeřišnice větší. 

Komplexně působící směs bylin na ledvinové problémy. Obsažené byliny působí v oblasti ledvin a močových cest. Eliminují hromadění škodlivých látek v těle, usnadňují rozpouštění a vyplavování usazenin z močových cest.

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (European Food Safety Authority - EFSA) nám umožňuje tato zdravotní tvrzení:

  • normální funkce močové soustavy
  • zdraví močového měchýře a močového systému

Dávkování: Dospělí 3x denně 15 kapek pod jazyk, nebo 20 kapek do vody či čaje. Děti 3x denně tolik kapek, kolik je jim let (do vody či čaje). Užívejte 15 minut před požitím stravy, nápoje či dalšího přípravku.

Upozornění: Doplněk stravy. Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní dávku. Neskladujte na přímém slunci. Případný zákal není na závadu. Nevhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy.

Obsah: 50 ml

Zaměřujeme se výhradně na výrobu tinktur a to v pěti produktových řadách: Pavlovy kapky (tinktury jednodruhové a vícedruhové), prémiová řada Bylinkářovo tajemství, tinktury v kvalitě BIO, tinktury z pupenů - gemmoterapie a homeopaticky zpracované tinktury fytoinformační. Sortiment neustále doplňujeme na základě nových poznatků z výzkumu i praxe.

Tinktury jsou vyráběny z nejkvalitnějšího českého lihu – naším dodavatelem je lihovar zásobující české prémiové výrobce destilátů a likérů. Pro tinktury v kvalitě BIO je použitý jakostní ovocný destilát - jak jinak - též v kvalitě BIO.

Léčivé rostliny volně rostoucí a pupeny získáváme sběrem v nezatížených lokalitách a to zejména na území Českomoravské a Drahanské vrchoviny, České Kanady a Jizerských hor. Část léčivých rostlin si sami pěstujeme, část nám pěstují drobní ověření pěstitelé. Zbytek bylin, zejména byliny exotické, získáváme od našich ověřených dodavatelů, převážně ve farmaceutické kvalitě pod laboratorním dozorem jak na obsah látek nežádoucích, tak i naopak je sledován potřebný obsah látek účinných.

Dodavatel: Bylinné kapky s.r.o., Viničné Šumice 376, 66406 Viničné Šumice, Česká republika

Napsat recenzi

Bylinné kapky Nefrofit 50 ml

Bylinné kapky Nefrofit 50 ml

Doplněk stravy. Při ledvinových problémech.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost