Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Caralotion - tělové mléko 200 ml

Akce

Caralotion - tělové mléko 200 ml Zobrazit větší
Bioinformační  hydratační přípravek Caralotion  s výrazným regeneračním efektem na pokožku celého těla má silné antioxidační účinky, lehce se dávkuje a roztírá.  Tělové mléko Caralotion pomáhá pokožce obnovit její čisticí funkci. Účinné látky jsou pomocí nanosfér dopraveny i do hlubších vrstev kůže, kde se mohou pomalu uvolňovat a efektivně působit na buněčné struktury.

225 Kč s DPH

-68 Kč

293 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Caralotion obsahuje přirozenou paletu minerálů a solí z třetihorní mořské vody vřídla Podhájská, které pokožku prohřívají, vyživují a chrání. Termální voda má vysoký energetický potenciál a mimořádnou skladbu s příznivým působením na buňky pokožky. Ovlivňuje celou řadu kožních problémů.
Antioxidační účinky substancí obsažených v Caralotion se vzájemně doplňují a působí proti předčasnému stárnutí pleti. Zcela mimořádně reagují proti oxidaci buněk volnými radikály speciální rostlinné látky, minerály a vitaminy A, C, E. Eliminují negativní dopad přemíry slunečního záření, pomáhají kolagenovým vláknům v pokožce udržovat elasticitu. Vitaminy jsou v produktu ve formách maximálně účinných, v tzv. esterech.
Složení: Bylinný extrakt (lnice květel, vlaštovičník větší, úročník bolhoj, přeslička rolní, svízel syřišťový, violka trojbarevná, kostival lékařský, lopuch větší, puškvorec obecný, vilín virginský, kakost smrdutý, zemědým lékařský, jerlín japonský, šišák bajkalský, jestřabina lékařská, sedmikráska obecná, lékořice lysá, vřes obecný, arálie mandžuská), jojobový olej, konopný olej, sojový olej, lněný olej, makový olej, D-panthenol, vitamin E, Helixin®, Vermesin®, kyselina jantarová, kyselina azelaová, methionin, éterické silice (heřmánková, bigarádie, cistus ladanifer, myrtová)
Jak používat: Caralotion se lehce roztírá. Mléko jemně vmasírujeme krouživými pohyby do pokožky celého těla, nejlépe po koupeli. Dosáhneme tak optimálního působení bioaktivních látek. 
Balení: 200 ml

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Caralotion - tělové mléko 200 ml

Energy Caralotion - tělové mléko 200 ml

Bioinformační hydratační přípravek Caralotion s výrazným regeneračním efektem na pokožku celého těla má silné antioxidační účinky, lehce se dávkuje a roztírá. Tělové mléko Caralotionpomáhá pokožce obnovit její čisticí funkci. Účinné látky jsou pomocí nanosfér dopraveny i do hlubších vrstev kůže, kde se mohou pomalu uvolňovat a efektivně působit na buněčné struktury.

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji