Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife BIOTIN STAR 60 tbl.

Akce

Biotin Star 60 tbl. Zobrazit větší
Doplněk stravy. Biotin je znám také jako koenzym R nebo jako vitamin H. Existuje celkem osm forem biotinu, ale pouze jeden – D-biotin - se vyskytuje přirozeně.

185 Kč s DPH

-50 Kč

235 Kč s DPH

Starlife

Dostupnost: Skladem

Nejčastější je však jeho pojmenování jako vitamin H, jelikož právě na lidské pokožce je jeho nedostatek patrný. Biotin je přirozenou složkou potravy, jedná se o ve vodě rozpustný vitamin a pro člověka je důležitý hned z několika hledisek.
Složení 2 tablet:
  • Biotin 600 µg (1200 % DDD) - přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a metabolismu makroživin, činnosti nervové soustavy, psychické činnosti, normálnímu stavu vlasů, sliznic a pokožky
Přídatné látky: fosforečnan vápenatý (plnidlo), rostlinná celulosa (zahušťovadlo), zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy (stabilizátor), rostlinná kyselina stearová (odpěňovač), rostlinný stearan hořečnatý (protispékavá látka), oxid křemičitý (protispékavá látka)
Dávkování: 1 tabletu 2× denně, děti od 3 do 12 let 1 tabletu denně
Balení: 60 tablet
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na suchém a chladném místě.

Filozofií společnosti STARLIFE je nabídnout lidem zdravější a kvalitnější cestu životem. Zakladatelem a majitelem společnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský vítěz v desetiboji z Barcelony, který se na základě vlastních úspěšných zkušeností rozhodl vytvořit široký sortiment účinných doplňků stravy. Produkty jsou určeny pro každého, kdo si chce udržet dobrou kondici, sílu a vytrvalost, kdo si chce cíleně uchovat skvělé zdraví a zlepšit životní styl sobě i svým blízkým. Špičková kvalita produktů společnosti Starlife je založena na unikátní technologii zpracování, která zaručuje maximální vstřebatelnost obsažených látek (92–95 %). Pro tyto produkty je charakteristická vysoká účinnost bez nežádoucích vedlejších účinků a rychlý nástup účinků. Na užívání produktů nevzniká návyk. S pomocí produktů společnosti Starlife dokáže lidský organismus dosáhnout harmonie ve všech třech oblastech – fyzické, psychické a emocionální. Základní řada produktů je složena z přírodních ingrediencí, jejichž dokonalá vyváženost byla ověřena staletými zkušenostmi filozofie čínské dynastie Ming a umocněna východní moudrostí, s poznatky nejnovějších vědeckých studií. Účinky produktů jsou dlouhotrvající a přetrvávají i po skončení jejich užívání. Užíváním produktů společnosti Starlife se organismus doslova nabíjí energií.

Dodavatel: STARLIFE s.r.o., Husovo náměstí 1702, 253 01, Hostivice

Napsat recenzi

Starlife BIOTIN STAR 60 tbl.

Starlife BIOTIN STAR 60 tbl.

Doplněk stravy. Biotin je znám také jako koenzym R nebo jako vitamin H. Existuje celkem osm forem biotinu, ale pouze jeden – D-biotin - se vyskytuje přirozeně.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání