Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Soaphoria Levandule lékařská- organická květová voda 100ml

Soaphoria Levandule lékařská- organická květová voda 100ml Zobrazit větší
Organický hydrolát z levandule lékařské představuje čistě přírodní pleťové tonikum a zároveň výjimečný prostředek pro péči o pokožku těla a vlasy.

245 Kč s DPH

Soaphoria

Dostupnost: Skladem

Je ideálním pomocníkem pro ošetření každého typu pleti, zvlášť ho však ocení křehká, extrémně vysušená a dehydratovaná citlivá pleť, ale i smíšená a mastná, aknózní pokožka. Levandule lékařská je kromě své charakteristické vůně známá především pro uklidňující, regenerační a mírně antiseptické účinky. Levandulová voda se vyznačuje schopností regenerovat, zmírňovat podráždění a zlepšovat celkový stav pokožky, blahodárné účinky má i na vlasy. Působí jemně stažlivě, vyhlazuje nerovnosti pokožky, zmírňuje zarudnutí, zjemňuje a posiluje vlasovou strukturu. Používá se zejména jako pleťová voda na jemné pročištění, tonizaci a osvěžení pokožky. 100% organický hydrolát z levandule lékařské neobsahuje žádné přídavné látky, alkohol, konzervanty ani barviva a vůně.

Organická levandulová voda je ideální pro suchou, dehydratovanou, citlivou, mastnou, smíšenou, aknózní či ekzematickou pokožku a všechny typy vlasů.

> na podporu regenerace kožních buněk
> pro zklidnění podrážděné, suché, citlivé, poškozené a ekzematické pokožky
> pro normalizaci tvorby kožního mazu smíšené a mastné pleti
> ke zmírnění zarudnutí a zánětů
> pro péči o citlivou dětskou pokožku
> na ošetření pokožky po holení či depilaci
> pro zklidnění pokožky spálené od sluníčka
> na zklidnění a ozdravení vlasové pokožky
> pro posílení vlasové struktury

APLIKACE
Přiměřené množství přípravku naneste na čisté prsty nebo kosmetický tampon a krouživými pohyby pročistěte pokožku obličeje, krk a dekolt, resp. po přidání k práškové masce vytvořte jemnou pastu na ošetření obličeje. Také se hodí k ošetření pokožky hlavy a vlasové koruny. Po přidání přiměřeného množství přípravku (cca dvě polévkové lžíce) do vody teplé 35-39 ° C připravíte blahodárný lázeň. Hydrolát se může aplikovat i jako obklad, formou disperze provoní prádlo i ovzduší interiéru.

NÁŠ TIP
Hydrolát používejte ráno a večer na předem vyčištěnou pleť. Osvědčí se i jako podklad pro nanášení olejových pleťových přípravků a sér, které se díky němu lépe vstřebávají. Stejně urychlí vstřebání bezvodých výrobků jako například krémových deodorantů, univerzálních balzámů či tělových olejů a másel.
Naneste na pokožku podrážděnou sluníčkem či bodnutí hmyzem, zklidňuje a zmírňuje svědění.
Aplikujte během dne pro osvěžení pleti.
Použijte jako tekutou složku při míchání práškových pleťových masek či kosmetických jílů pro ještě lepší výsledný účinek.

HLAVNÍ SLOŽKY
> levandule lékařská - 
známá bylina s okouzlujícím fialovým květenstvím a pronikavou, uklidňujícím vůní si v kosmetice našla své uplatnění zejména díky svým blahodárným účinkům při různých dermatologických problémech či onemocněních, které napomáhá zmírňovat, avšak vzhledem k její zmírňující, stahující, tonizující a mírně antiseptické vlastnosti je užitečná pro každý typ pleti

SLOŽENÍ
Lavandula Angustifolia Flower Water (levandule lékařská) *
* certifikovaná organická složka

UPOZORNĚNÍ
Určeno pro každodenní použití. Pouze pro vnější použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě do +25 ° C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Po otevření spotřebujte do 6 měsíců. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je odstranit předem). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, t. j. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek na jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24h. Touto metodou se může předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud po aplikaci se projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu vyhledejte lékařskou pomoc.

Naším cílem je vyrábět kvalitní produkty, které reprezentují naši vlast a poukazují na její vzácnou biologickou rozmanitost. Produkty, na které můžeme být právem hrdí i v zahraničí. Ale tím nejhlavnějším je poukázat na skutečnost, že domácí výrobky jsou nejcennější. Snažíme se pomáhat našemu hospodářství koupí surovin od domácích dodavatelů. Upřednostňujeme balení do skleněných nádob a zavedli jsme také recyklační program. 

Dodavatel: Aenea s.r.o. (výrobce), Zelená 273/36, 079 01 Veľké Kapušany

VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

Soaphoria Levandule lékařská- organická květová voda 100ml

Soaphoria Levandule lékařská- organická květová voda 100ml

Organický hydrolát z levandule lékařské představuje čistě přírodní pleťové tonikum a zároveň výjimečný prostředek pro péči o pokožku těla a vlasy.

Produkty ve stejné kategorii

  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost
  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená