Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Soaphoria Dermacare+ masážní magnésiový olej ve spreji 150mg

Soaphoria Dermacare+ masážní magnésiový olej ve spreji 150mg Zobrazit větší
Magnéziový olej představuje vysoce koncentrovaný roztok čistě přírodního hořčíku. Má olejovitou konzistenci a výborně se hodí pro péči o vaše tělo.

265 Kč s DPH

Soaphoria

Dostupnost: Skladem

Oblíbený je především pro mnohé zdravotní výhody, které přináší. Magnéziový olej je ideálním masážním olejem pro sportovce, aktivní jedince, ale i osoby s poruchami nervového, pohybového systému nebo spánku či ekzematiků trpících nepříjemnými kožními projevy. Aplikace magnesiového oleje může pomoci uvolnit svaly, snížit stres, zmírnit napětí a bolest ve svalech. Magnesium může také podporovat kvalitní spánek regulací hladiny melatoninu, hormonu spánku. Je důležité pro syntézu neurotransmiterů, které ovlivňují náladu a mentální pohodu. Magnesium má protizánětlivé vlastnosti, které mohou pomoci při řešení kožních problémů jako je akné nebo suchá kůže. Topické použití magnesiového oleje může zároveň přispívat ke zmírnění bolesti a zánětu v kloubech. V neposlední řadě je magnesium nezbytné pro zdraví srdce a cév, může pomoci udržovat normální krevní tlak a rytmus srdce.

Masážní magnesiový olej je vhodný pro všechny typy pokožky a věkové kategorie.

> čistě přírodní složení nedráždí pokožku, právě naopak, poskytuje její bohaté zásoby minerálních látek a podporuje její zdraví a obranyschopnost
> magnesiový olej je výborným prostředkem pro rychlé doplnění hořčíku do organismu, magnézium se podstatně rychleji vstřebává právě přes kůži
> podporuje regeneraci po námaze, přináší pocit úlevy a relaxace, snadno se vstřebává bez zanechání mastného pocitu
> magnesiový olej je praktický, čistě přírodní prostředek bezpečný pro užívání v jakémkoli věku

APLIKACE
Jako masážní olej: Přiměřené množství přípravku naneste na pokožku, masáží jej rozetřete po jejím povrchu a nechte vstřebat.
Jako koupelový olej: Malé množství přípravku přidejte do vody při přípravě koupele.

HLAVNÍ SLOŽKY
> magnesium – přírodní magnesium je pro lidský organismus nezastupitelným prvkem podílejícím se na funkčnosti a zdraví pokožky, pohybového aparátu, nervového systému, zubů, kostí, vlasů, ale pomáhá také při problémech psychického charakteru či spánkové nerovnováze

SLOŽENÍ
Aqua, Magnesium Chloride

Naším cílem je vyrábět kvalitní produkty, které reprezentují naši vlast a poukazují na její vzácnou biologickou rozmanitost. Produkty, na které můžeme být právem hrdí i v zahraničí. Ale tím nejhlavnějším je poukázat na skutečnost, že domácí výrobky jsou nejcennější. Snažíme se pomáhat našemu hospodářství koupí surovin od domácích dodavatelů. Upřednostňujeme balení do skleněných nádob a zavedli jsme také recyklační program. 

Dodavatel: Aenea s.r.o. (výrobce), Zelená 273/36, 079 01 Veľké Kapušany

Napsat recenzi

Soaphoria Dermacare+ masážní magnésiový olej ve spreji 150mg

Soaphoria Dermacare+ masážní magnésiový olej ve spreji 150mg

Magnéziový olej představuje vysoce koncentrovaný roztok čistě přírodního hořčíku. Má olejovitou konzistenci a výborně se hodí pro péči o vaše tělo.

Produkty ve stejné kategorii

  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost
  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená