Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Finclub fin Candimis 10 ml

Our tip

Akce

Fin Candimis 10 ml Zobrazit větší
Doplněk stravy. Candimis obsahuje olej z oregana, jehož hlavní složkou je éterický olejíček obsahující velmi hodnotný karvakrol.

590 Kč s DPH

-20 Kč

610 Kč s DPH

Finclub

Dostupnost: Skladem

Origanum vulgare působí jako přírodní antioxidant, doporučuje se při přemnožení kvasinek a plísní, které se mohou objevit např. po opakovaném podávání antibiotik. Pomáhá zklidnit trávicí a žlučníkové potíže, přispívá k normální činnosti jater. Dále podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému - krevního tlaku, podporuje normální funkci horních cest dýchacích a imunitu. Přispívá k dobrému kojení a harmonizuje duševní výkon a spánek.
Složení: esenciální olej z oregana 30%, za studena lisovaný olivový olej 70%. Obsah účinných látek ve 4 kapkách: olej z oregana 33,6 mg, za studena lisovaný olivový olej 77,7 mg
Obsah: 10 ml s pipetou
Doporučené dávkování: 2 kapky 2x denně. Návod k použití: ráno a večer rozmíchat v malém množství vody. 
Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekročit denní dávkování. Výrobek není určen pro děti do 3 let a k používání jako náhrada pestré stravy. Nedoporučuje se těhotným a kojícím ženám, není vhodné oční použití přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl.
Prodávající: FINCLUB plus, a.s., Vendryně 144, 739 94 Česká republika
Výrobce: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

FINCLUB je česká společnost, která úspěšně působí na trhu již více jak 15 let a v současné době má k dispozici 19 distribučních center rozmístěných v jednotlivých regionech České republiky. Pro český trh Finclub vybírá produkty, které jsou zaměřeny na konkrétní, specifické problémy zdejších obyvatel, a tento výběr je vždy konzultován s předními odborníky z oblasti medicíny. Základními pilíři společnosti jsou hodnoty jako serióznost, důraz na osobní rozvoj a kvalita služeb a produktů. Finclub se prostřednictvím svých produktů a služeb snaží pomoci všem na cestě ke zdraví, k úspěchu a seberealizaci.

Dodavatel: FINCLUB PLUS, a.s., 739 94, Vendryně 144

Napsat recenzi

Finclub fin Candimis 10 ml

Finclub fin Candimis 10 ml

Doplněk stravy. Candimis obsahuje olej z oregana, jehož hlavní složkou je éterický olejíček obsahující velmi hodnotný karvakrol.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání