Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

BrainMax Probiotic complex- probiotika 60 enterosolventních kapslí

Nové

BrainMax Probiotic complex- probiotika 60 enterosolventních kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Směs dvanácti aktivních probiotických kmenů. V jedné dávce je obsaženo 25 miliard živých organismů a společně s prebiotikami FOS a inulinem tvoří optimální konfiguraci.

799 Kč s DPH

BrainMax

Dostupnost: Skladem

BrainMax Probiotic Complex je kompletní směs 12 optimálně vyvážených probiotických kmenů. Ve dvou enterosolventních kapslích je obsaženo 25 miliard živých probiotických bakterií. Celá směs živých kultur je obohacena o FOS (fruktooligosacharidy) a inulin. Jde o prebiotickou vlákninu, která je potravou zdraví prospěšných bakterií. Inulin z čekanky podporuje normální funkce střevního traktu1trávení1, kontrolu hmotnosti1 a také pravidelné  vylučování1.

Aktivní probiotické bakterie se přirozeně vyskytují v celém trávicím traktu. Jako celek tvoří tzv. střevní mikrobiom, kde by měly zdraví prospěšné bakterie převažovat. V případě nerovnováhy tzv. dysbiózy střevního mikrobiomu dochází k poruchám trávení doprovázené nepříjemnými příznaky. BrainMax Probiotic Complex jsou probiotika vhodné ke každodennímu užívání a také po užívání antibiotik či potížích v gastrointestinálním traktu.

Vhodný pro jedince zaměřené na:

  • Optimalizaci střevního mikrobiomu.
  • Podporu funkce střevního traktu, trávení a kontrolu hmotnosti.
  • Podpora vylučování: pročištění těla

Dávkování: 2 kapsle jednou denně.

Složení: Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Saccharomyces boulardi, čekanková vláknina. Enterosolventní kapsle. Bez obsahu balastních látek.

Vhodné pro vegany.

Skladujte na chladném a temném místě. Ideálně v ledničce (5°C)

Upozornění: Doplněk stravy. Ukládat mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl.

Firma BrainMax vyrábí vlastní doplňky stravy, které jsou postaveny na nejnovějších vědeckých poznatcích pro překonávání vlastních limitů. Doplňky stravy jejichž složení je navrženo podle nejnovějších poznatků z oblasti zvyšování mentálního i fyzického výkonu a optimalizace zdraví ve spolupráci s Mgr. Adamem Česlíkem. Všechny produkty jsou vyráběny v České republice z prvotřídních surovin s vysokou biodostupností. Velký důraz je kladen na minimalizaci balastních složek a umělých sladidel.  

Jejich misí je přinášet na trh nejkvalitnější produkty, nejhodnotnější informace, nejlepší služby pro klienty a být svým transparentním a férovým přístupem vzorem pro ostatní firmy. Aktuálně působí v Česku, Slovensku, Maďarsku, Polsku a Rumunsku.

Dodavatel: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

BrainMax Probiotic complex- probiotika 60 enterosolventních kapslí

BrainMax Probiotic complex- probiotika 60 enterosolventních kapslí

Doplněk stravy. Směs dvanácti aktivních probiotických kmenů. V jedné dávce je obsaženo 25 miliard živých organismů a společně s prebiotikami FOS a inulinem tvoří optimální konfiguraci.

Produkty ve stejné kategorii

  • 03. 05. 2024
    • Vše OK
    • Vše OK
      -----------
  • 02. 05. 2024
    • spokojenost s nabídkou produktů
      ceny
      rychlost dodání
  • 01. 05. 2024
    • velký výběr , rychle doručení
  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost